Matthew Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Witajcie! Udało mi się pociapać kolejny ulepek. Miało być dość łagodnie i niezbyt brudno, ale cóż, jak zwykle nie wyszło - syfię na potęgę! Być może dlatego, że ma być docelowo na dioramie. Z tyłu będzie większa plama oleju i paliwa, ale regulować będę po obładowaniu - to już zależy jak mi podejdzie przy dioramie. Uwaga! Osłony wydechów nie mają tak intensywnego i czerwonego koloru jak na zdjęciach - nie mogę poradzić sobie z oświetleniem, są pordzewiałe ale nie jakoś nadzwyczajnie przesadzone. Lampa przednia ma już spiłowany dzyndzelek, który zauważyłem dopiero na zdjęciach. No cóż, generalnie jest tak: Pozdrawiam, Piona! Edytowane 11 Listopada 2019 przez Matthew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Fajna jedynka. Nie wygląda na usyfioną ( jak opisałeś) a wręcz przeciwnie. Góra wygląda jakby była świeżo umyta i wyczyszczona. Trochę kurzu by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Ładny, ale faktycznie góra a szczególnie strona gdzie jest antena jakaś taka czysta się wydaje. Może kilka zacieków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Stycznia 2018 Share Napisano 28 Stycznia 2018 Ładna jedyneczka, fajne brudzenie błotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 29 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2018 Może faktycznie nie zachowałem odpowiednich proporcji w brudzeniu, postaram się różnice zniwelować. Dzięki za opinie i odzew, piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rizerft Napisano 30 Stycznia 2018 Share Napisano 30 Stycznia 2018 Gdzieś już to widziałem Dobra robota kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 30 Stycznia 2018 Share Napisano 30 Stycznia 2018 Fajnie wygląda. Jakich farb użyłeś i jak wykonałeś błotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2018 Gdzieś już to widziałem Dobra robota kolego Na żywo najlepiej. Dzięki. Fajnie wygląda. Jakich farb użyłeś i jak wykonałeś błotko? Dzięki. Baza to Mr. Hobby, zestaw do modulacji German Gray. Błoto to pigmenty Miga plus chemia AK i Mig typu: wszelakie Nature Effects, Washe, Streaking Grimes. Baza z pigmentów, reszta po wyschnięciu na wyczucie powyższymi specjałami. Część pstrykana z pędzla dla imitacji zachlapań. Light Dust psikany aerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi