kowal76 Napisano 11 Lutego 2018 Napisano 11 Lutego 2018 Kolejny Tu 154 M skończony. Tym razem w barwach starszego Aeroflotu. Malowany Gunziakami. Trochę niedociągnięć jest, ale raczej jestem zadowolony z tego modelu. Kalkomanie zestawowe fajnie się położyły i nie było z nimi żadnych problemów. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 11 Lutego 2018 Super Moderator Napisano 11 Lutego 2018 Strasznie! Strasznie szybko wam idzie to sklejanie cywilnych samolotów. Ja sklejam i skończyć nie mogę. Choć zdjęcia nie są najlepsze, to bardzo podoba mi się twój model, ze śladami eksploatacyjnymi. Cytuj
kowal76 Napisano 11 Lutego 2018 Autor Napisano 11 Lutego 2018 Dzięki . Tak wiem zdjęcia są nie najlepsze. Muszę niedługo zainwestować w lepszy sprzęt, bo stary się popsuł. Cytuj
zloty Napisano 11 Lutego 2018 Napisano 11 Lutego 2018 Wyszedł elegancko. Zdecydowanie przydałyby się lepsze fotografie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi