abtb Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Jak w tytule - BTR-60P, wedle "kwitów" ICM - sprzęt należący do "morpiechów" (piechoty morskiej) ZSRR, początek lat 70-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Całkiem fajny. KM może troch e za bardzo srebrny wyszedł, chyba że to kwestia fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Lutego 2018 Autor Share Napisano 12 Lutego 2018 KM może troch e za bardzo srebrny wyszedł Niestety malowałem za jasnym gunmetalem i trochę z własnej leniwości już nie przemalowywałem . Ale w takim układzie to żaden problem go przemalować i przetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Bardzo mi sie podoba taka otwarta wersja. Przypomina troche Hanomaga. I pewnie desant nie czuje się jak sledzie w beczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Za to jak granaty ładnie wpadają do środka Fajne pudełko, tylko rzeczywiście zestawowy WKM mu trochę delikatności odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Odnoście obu BTR-ów, koła są odwrotnie zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Lutego 2018 Autor Share Napisano 12 Lutego 2018 Odnoście obu BTR-ów, koła są odwrotnie zamontowane Oj tam, czepia się Kolega szczegółów Wiem że są odwrotnie ale nie chciało mi się przerabiać. A poza tym tylko "gumoklej" wyczai że coś jest nie tak z kierunkiem jodełki. Ale w razie "W" da się łatwo przerobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Ładny i przyjemny w odbiorze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi