Xmen Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Model zrobiony parę lat temu bez żadnych fajerwerków.Malowany Humbrolami.Według instrukcji przedstawia jeden z pierwszych dostarczonych egzemplarzy.Postanowiłem go pokazać bo tak mało włoszczyzny na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 zawsze mi sie bardzo ten samolot podobał. Taka myśliwska wyścigówka o wysmakowanych kształtach. Super, że go pokazałeś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Też mi się ten samolot bardzo podoba. Model bardzo ładnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Lutego 2018 Autor Share Napisano 13 Lutego 2018 Dzięki . Nie spodziewałem się tak pozytywnego odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 13 Lutego 2018 Share Napisano 13 Lutego 2018 Taki ładny włoski "Wilk". Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 13 Lutego 2018 Share Napisano 13 Lutego 2018 Ale piękny, nawet nie wiedziałem że Włosi takie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Lutego 2018 Autor Share Napisano 14 Lutego 2018 Ale piękny, nawet nie wiedziałem że Włosi takie mieli Mieli ale jako myśliwiec się nie sprawdził.Słabe osiągi i uzbrojenie.Tylko dwa km 12,7mm.Większość została przerobiona na samoloty bombowe.Zainstalowano hamulce aerodynamiczne do bombardowania z lotu nurkowego i dwa wyrzutniki bombowe .Jako Romeo Ro 57bis są bardziej znane.Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi