Piotr D. Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Dziś skończyłem tytułowego Hurricanea z Airfixa. Model malowany farbami Tamiya. Generalnie robiony prosto z pudła, jedyne modyfikacje to dodany celownik, nawiercone rury wydechowe i napisy na płótnie na wylotach luf km'wó. Sklejało się całkiem przyjemnie, chociaż skrzydła wchodziły na swoje miejsce z pewnymi oporami. Zapraszam do oglądania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Fajny podoba mi się. Gratuluję udanej pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 wodze, że napisy Loaded malowane z reki ! wyszły super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Otarcia farby w okolicy kabiny nie powinny odsłaniać koloru aluminiowej blachy, bo tam była sklejka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abominus Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Bardzo przyzwoity Hurri:) Nic dodać nic ująć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotwang Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Oj niedawno wróciłem do modelarstwa po chyba 20 latach . Zaczęłam od przeszukania strychu ze starymi modelami i znalazłem chyba tego samego hurricane którego ty złożyłeś . Muszę trochę go odratować ... zdjęci kalkomania i znaleść w sieci jakieś nowe ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts