Piotr D. Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Dziś skończyłem tytułowego Hurricanea z Airfixa. Model malowany farbami Tamiya. Generalnie robiony prosto z pudła, jedyne modyfikacje to dodany celownik, nawiercone rury wydechowe i napisy na płótnie na wylotach luf km'wó. Sklejało się całkiem przyjemnie, chociaż skrzydła wchodziły na swoje miejsce z pewnymi oporami. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Fajny podoba mi się. Gratuluję udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 wodze, że napisy Loaded malowane z reki ! wyszły super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 19 Lutego 2018 Share Napisano 19 Lutego 2018 Otarcia farby w okolicy kabiny nie powinny odsłaniać koloru aluminiowej blachy, bo tam była sklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 23 Lutego 2018 Share Napisano 23 Lutego 2018 Bardzo przyzwoity Hurri:) Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotwang Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Oj niedawno wróciłem do modelarstwa po chyba 20 latach . Zaczęłam od przeszukania strychu ze starymi modelami i znalazłem chyba tego samego hurricane którego ty złożyłeś . Muszę trochę go odratować ... zdjęci kalkomania i znaleść w sieci jakieś nowe ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi