zloty Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Marszałek and CFM56. Sam Marszałek. Szkoda że Martola nie dała zapasu kalkomanii.Na sterze kierunku i w kilku pt muszę sztukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Np tu, https://www.tintadlaplastykow.pl/molotow-liquid-chrome https://www.konfliktshop.pl/sklep/markery-graffiti/molotow-liquid-chrome-1-mm/ jest pewnie jeszcze klika sklepów Od wczoraj jestem posiadaczem tego wynalazku.Przyznaję, efekty są genialne!!! Na rurki pitota czy amortyzatory idealna sprawa. Raz jeszcze dzięki za podrzucenie pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Prawa burta; Pociąłem kalkomanie na mniejsze odcinki,dużo lepiej się manewruje,choć nie uniknąłem porwania w w kilku miejscach. Przy lewej burcie myślałem że zabrakło wstęgi w wyniku mojego błędu.Dlatego prawą stronę zacząłem od ogona. Pozycjonowałem względem drzwi i steru kierunku. I tu się okazało że projektant chyba zbyt mocno zaufał swojemu "profesjonalizmowi" projektując na "sucho",bez testowego położenia swojego wyrobu na modelu.Szkoda,bo jak ktoś nie ma z czego dołożyć to zostaje tylko dokupienie drugiego zestawu ,albo model do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2018 Łosz na skrzydłach; Pomalowane winglety i poprawki wstęgi; To co zaproponował producent jako kalkomanie na winglety to jest porażka,szkoda pokazywać. Nie jestem specjalistą,ale czy tak trudno jest dobrze zaprojektować te czerwone pasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Maja 2018 Autor Share Napisano 13 Maja 2018 Jeszcze boarding,pitoting i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 13 Maja 2018 Share Napisano 13 Maja 2018 Superancki! Mrszałek byłby zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Śliczny !! Ciekaw jestem jak będzie wyglądał z okienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 udanego finiszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 14 Maja 2018 Autor Share Napisano 14 Maja 2018 Dziękuję panowie. @spiton-okienka to sól pasażerskiej zajawki,drogie ale warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi