Marek K Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Starsza produkcja ,ale tylko to z japoncow mam na portalu zdjęciowym. BANZAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Chyba nam tu się szykuje "japoński" pojedynek Delikatnie i subtelnie. Góra mi się podoba , dół odrobinę mniej Minus za przesadnie czyste hinomaru na górnych powierzchniach i bokach kadłuba. Rażą "świeżością" w oczy i odstają od reszty. Jak się domyślam to kalki i "łoś" się nie utrzymał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Śliczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pika37 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Popieram. Bardzo ładny. Zdjęcie od przodu to można prosić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted March 4, 2018 Author Share Posted March 4, 2018 Popieram. Bardzo ładny.Zdjęcie od przodu to można prosić? Mam tylko te zdjęcia tego modelu, może kiedyś jak zrobię ostatni z kolekcji japońskich bombowcow ( ki-67 ) to zrobię im zdjęcie grupowe. Chyba nam tu się szykuje "japoński" pojedynek Ktoś jeszcze nie wrocił z konkursu Minus za przesadnie czyste hinomaru na górnych powierzchniach i bokach kadłuba. Rażą "świeżością" w oczy i odstają od reszty. Jak się domyślam to kalki i "łoś" się nie utrzymał. Łosz by się trzymał jakbym go chciał tam położyć, zabieg celowy. Jak nie wiesz czemu w nawet najbardziej styranych japońcach hinomaru jest całe i czyste to nie moj problem. Oczywiście farby były mieszane , producent gunze C. Wnętrze wzbogacone edkową blachą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Ktoś jeszcze nie wrocił z konkursu Jak nie wiesz czemu w nawet najbardziej styranych japońcach hinomaru jest całe i czyste to nie moj problem. Jakby z samolotu odpadł nawet ostatni kawałek farby to i tak japońscy mechanicy mieli obowiązek utrzymania hinomaru w idealnym stanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Całkiem wporzo, podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 Dzięki, może jak będę miał chwilę czasu wrzucę jeszcze jakiegoś japońca na galerię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenzan Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Skala nie moja, ale Nell zacnie wykonana. Czekam na kolejne galerie Co jedynie, to w opisie masz G3M1. Ten model to G3M2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts