Marek K Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Starsza produkcja ,ale tylko to z japoncow mam na portalu zdjęciowym. BANZAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Chyba nam tu się szykuje "japoński" pojedynek Delikatnie i subtelnie. Góra mi się podoba , dół odrobinę mniej Minus za przesadnie czyste hinomaru na górnych powierzchniach i bokach kadłuba. Rażą "świeżością" w oczy i odstają od reszty. Jak się domyślam to kalki i "łoś" się nie utrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika37 Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Popieram. Bardzo ładny. Zdjęcie od przodu to można prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 4 Marca 2018 Autor Share Napisano 4 Marca 2018 Popieram. Bardzo ładny.Zdjęcie od przodu to można prosić? Mam tylko te zdjęcia tego modelu, może kiedyś jak zrobię ostatni z kolekcji japońskich bombowcow ( ki-67 ) to zrobię im zdjęcie grupowe. Chyba nam tu się szykuje "japoński" pojedynek Ktoś jeszcze nie wrocił z konkursu Minus za przesadnie czyste hinomaru na górnych powierzchniach i bokach kadłuba. Rażą "świeżością" w oczy i odstają od reszty. Jak się domyślam to kalki i "łoś" się nie utrzymał. Łosz by się trzymał jakbym go chciał tam położyć, zabieg celowy. Jak nie wiesz czemu w nawet najbardziej styranych japońcach hinomaru jest całe i czyste to nie moj problem. Oczywiście farby były mieszane , producent gunze C. Wnętrze wzbogacone edkową blachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Ktoś jeszcze nie wrocił z konkursu Jak nie wiesz czemu w nawet najbardziej styranych japońcach hinomaru jest całe i czyste to nie moj problem. Jakby z samolotu odpadł nawet ostatni kawałek farby to i tak japońscy mechanicy mieli obowiązek utrzymania hinomaru w idealnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 Całkiem wporzo, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 7 Marca 2018 Autor Share Napisano 7 Marca 2018 Dzięki, może jak będę miał chwilę czasu wrzucę jeszcze jakiegoś japońca na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Skala nie moja, ale Nell zacnie wykonana. Czekam na kolejne galerie Co jedynie, to w opisie masz G3M1. Ten model to G3M2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi