xmald Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Serwus! Model bez wodotrysków - zawsze chciałem mieć na półce, choć oklepany. Malowany XF7 + oleje inne duperele. Jest nudny i czerwony, przedstawia Fokkera Manfreda Von Richthofena (dla formalności) przed przemalowaniem krzyży, albo zupełnie inny samolot, bo z taką wersją się też spotkałem. Link do warsztatu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=60764 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 No i elegancko. Dla każdego wielbiciela szmatopłatów pozycja obowiązkowa. A kolorek na półce będzie wzrok przyciągał. Tak coś czuję, że był to model wypoczynkowy i za niedługo uderzysz jakimś tematem, w którym na same naciągi będziesz musiał zamówić 5 kilometrów linek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Dla mnie bomba, tyle drobiazgów na tym modelu nigdy nie miałem. Taśma na osłonie silnika, korek wlewu, kaemy, wyjścia linek do sterów, tabliczka, wlot powietrza, delikatne cieniowanie i ten lakier w satynowym połysku, no mnie się bardzo podoba. A przez te otarcia przy wejściu do kabiny, to się musiałem wpisać-BRAWO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariucha Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Może i, jak piszesz, bez wodotrysków, ale sympatyczny. A jak się trochę przykurzy na półce, będzie idealny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Może i oklepany, ale wyszedł Ci bardzo ładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts