xmald Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Serwus! Model bez wodotrysków - zawsze chciałem mieć na półce, choć oklepany. Malowany XF7 + oleje inne duperele. Jest nudny i czerwony, przedstawia Fokkera Manfreda Von Richthofena (dla formalności) przed przemalowaniem krzyży, albo zupełnie inny samolot, bo z taką wersją się też spotkałem. Link do warsztatu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=60764 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 No i elegancko. Dla każdego wielbiciela szmatopłatów pozycja obowiązkowa. A kolorek na półce będzie wzrok przyciągał. Tak coś czuję, że był to model wypoczynkowy i za niedługo uderzysz jakimś tematem, w którym na same naciągi będziesz musiał zamówić 5 kilometrów linek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Dla mnie bomba, tyle drobiazgów na tym modelu nigdy nie miałem. Taśma na osłonie silnika, korek wlewu, kaemy, wyjścia linek do sterów, tabliczka, wlot powietrza, delikatne cieniowanie i ten lakier w satynowym połysku, no mnie się bardzo podoba. A przez te otarcia przy wejściu do kabiny, to się musiałem wpisać-BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Może i, jak piszesz, bez wodotrysków, ale sympatyczny. A jak się trochę przykurzy na półce, będzie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Może i oklepany, ale wyszedł Ci bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi