panDespota Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Model pomalowałem dobre kilka lat temu, jak Shermana też go ostatnio z szafki wyciągnąłem i chciałbym dokończyć. Może się uda Chcę umieścić go na jakiejś malutkiej podstawce, więc i pojawiły się figurki. Ostatnio skończyłem malować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Panzer wygląda świetnie, choć za mało zdjęć, by nacieszyć wzrok, natomiast figurki, po jednym zdjęciu mogę powiedzieć, że - REWELACJA - jak to malujesz, czym ?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 To tylko czekać na kolejne odsłony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Figurki fajnie wykonane ale przydałoby się więcej zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panDespota Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Panzer wygląda świetnie, choć za mało zdjęć, by nacieszyć wzrok, natomiast figurki, po jednym zdjęciu mogę powiedzieć, że - REWELACJA - jak to malujesz, czym ?... Maluję farbami Vallejo, do tego medium tegoż samego producenta. Farba na mokrej palecie (dla mnie nowść ). Dużo staram się podpatrzeć u tego bzika i innych na yt https://www.youtube.com/channel/UCkIwELXuSqJjazPkM8YlyOA/videos Figurki fajnie wykonane ale przydałoby się więcej zdjęć. Przy następnej aktualizacji wrzucę więcej zdjęć. Dzięki za miłe słowa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Bardzo fajowi mniemcy. Kto jest producentem tych figsów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panDespota Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Bardzo fajowi mniemcy. Kto jest producentem tych figsów? Ten z fajką to Evolution Miniatures, dowódca niestety nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Dziękuję za odpowiedź . Od pewnego czasu właśnie ta mokra paleta chodzi mi po głowie - niezły patent, muszę wypróbować . P.S. Finiszuj z tematem i wrzucaj więcej zdjęć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panDespota Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Prace nad panzerem stoją, ale pojawił się kolejny kolo do zespołu. Tym razem uszkodzony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Ładnie wyszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Figurki - mega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts