panDespota Napisano 16 Marca 2018 Share Napisano 16 Marca 2018 Model pomalowałem dobre kilka lat temu, jak Shermana też go ostatnio z szafki wyciągnąłem i chciałbym dokończyć. Może się uda Chcę umieścić go na jakiejś malutkiej podstawce, więc i pojawiły się figurki. Ostatnio skończyłem malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Panzer wygląda świetnie, choć za mało zdjęć, by nacieszyć wzrok, natomiast figurki, po jednym zdjęciu mogę powiedzieć, że - REWELACJA - jak to malujesz, czym ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 To tylko czekać na kolejne odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Figurki fajnie wykonane ale przydałoby się więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Marca 2018 Autor Share Napisano 17 Marca 2018 Panzer wygląda świetnie, choć za mało zdjęć, by nacieszyć wzrok, natomiast figurki, po jednym zdjęciu mogę powiedzieć, że - REWELACJA - jak to malujesz, czym ?... Maluję farbami Vallejo, do tego medium tegoż samego producenta. Farba na mokrej palecie (dla mnie nowść ). Dużo staram się podpatrzeć u tego bzika i innych na yt https://www.youtube.com/channel/UCkIwELXuSqJjazPkM8YlyOA/videos Figurki fajnie wykonane ale przydałoby się więcej zdjęć. Przy następnej aktualizacji wrzucę więcej zdjęć. Dzięki za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Bardzo fajowi mniemcy. Kto jest producentem tych figsów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Marca 2018 Autor Share Napisano 17 Marca 2018 Bardzo fajowi mniemcy. Kto jest producentem tych figsów? Ten z fajką to Evolution Miniatures, dowódca niestety nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Dziękuję za odpowiedź . Od pewnego czasu właśnie ta mokra paleta chodzi mi po głowie - niezły patent, muszę wypróbować . P.S. Finiszuj z tematem i wrzucaj więcej zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 8 Lipca 2018 Autor Share Napisano 8 Lipca 2018 Prace nad panzerem stoją, ale pojawił się kolejny kolo do zespołu. Tym razem uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lipca 2018 Share Napisano 9 Lipca 2018 Ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Lipca 2018 Share Napisano 24 Lipca 2018 Figurki - mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi