milczacy Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Kolejna galeria modelu wykonanego niedawno. Znany i lubiany 'Rafałek'. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Ładny, choć chyba jakieś kurzowe nieszczęście się z oszkleniem przytrafiło? I pytanie- fajnie się ten model składa? Revell różnie z tym wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Nawet nieźle to wygląda. Troszkę przydałoby się szpachli przy nasadzie ogona. Plus za opuszczone klapy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 17 Marca 2018 Autor Share Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) faktycznie niestarannie odkurzyłem po zdjęciu z półki. P.S. Składalność tego modelu jest bardzo dobra - polecam na 'odstresowanie' Edytowane 19 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Z braku miejsca zabrałeś się za skalę 1:144? Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 17 Marca 2018 Autor Share Napisano 17 Marca 2018 1/144 to moja wiodącą skala. Dla odmiany zaś skoczyłem "w bok" w maszyny militarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Dokładnie to miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 No i to był słuszny krok - bardzo fajny maluch. W sam raz do eskortowania któregoś z Twoich airlinerów w razie gdyby Ci go Taliby porwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi