Panzer4 Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Eleganckie działo. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Podoba się, fajnie skomponowana wyważona scenka. Napisz proszę parę słów o sposobie wykonania trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Bardzo ładna i pomysłowa scenka, tylko ta figurka trochę jak golem wygląda...no ale to już wina skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Bardzo mi się podoba. Aż kusi umodelować sobie takie. Pozdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Jak dla mnie super Troszkę mnie tylko w oczy kłują te dwa kamienie przy samym sFH. Przy takim ułożeniu nijak z żadnej strony by po nich nie przejechali zjeżdżając z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi