krzychu83 Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Witam Mój pierwszy z serii Maschinen Krieger, AFS "Archelon", Wave, 1/20 Malowany humbrolami, weathering Ak Interactive. Maszyna z 14th Armoured Hunter Regiment, 1st Squadron Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Świetnie wyszedł. Jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Robi wrażenie , klimatyczne obicia i brudzenie.Jedynie kalki coś źle siadły,ale możliwe ,że to wina zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Oprócz buntowniczych kalkomanii wszystko świetnie. Bardzo fajne ślady zużycia kombinezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Dzięki Niestety kalki mimo warstwy błyszczące jak psu jajca oraz płynu pod i na kalki Mr.Hobby, miejscami się srebrzną. Były dobrze osuszone i przylegały, aczkolwiek nie jest tak źle, światło zbyt potęguje ten niechciany efekt, w świetle dziennym jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Fajnie, klimatycznie zużyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Podobają mi się obicia - nie za dużo, nie za mało = w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Mnie sie wszystko podoba. I malowanie i obicia i rdzewienia, klimat, ogólny odbiór. No wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senn.makk Napisano 4 Grudnia 2018 Share Napisano 4 Grudnia 2018 Bardzo fajnie pomalowane, obicia i brudzenie ze smakiem. Mam tylko jedna ale - wydech mogłeś rozwiercić Ale i tak dobrze, ze więcej Ma.k'ow się pokazuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi