krzychu83 Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 Witam Radzieckie działo samobieżne Su-76M, Wojsko Polskie, 27 Pułk Artylerii Samobieżnej, 1 Korpus Pancerny, Niemcy, maj 1945 roku. Model Miniart 1/35, prosto z pudła. Od siebie dodałem tylko plandekę (wykonaną z chusteczki higienicznej namoczonej wikolem) oraz uchwyty (z drucików). Malowany farbą Hataka 4BO z serii Blue LIne Brudzenie z palety AK Interactive. Kalkomanie ARMO Pozdrawiam i zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 Gąski Cię nie zmęczyły? Fajne wykonanie tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 Doskonale "zużyty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 9 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2018 Dzięki No gąski trochę czasu zabrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Witam Bardzo fajny modelik. Jedyne co to pomyślał bym o zastąpieniu liny bo ta to chyba z zestawu i jakoś nie pasuje. No za prosta jest. Reszta bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Model ładnie pomalowany i ogólnie podoba się. Lina faktycznie bardzo słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 9 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2018 Lina pójdzie do wymiany przy sposobności. Spotter nie mam zielonego pojęcia o co Ci chodzi z tymi zaciekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 9 Czerwca 2018 Bardzo ładnie wyszedł, bardzo mi się podoba. Ale czy miejsca zamocowania wachaczy, chyba tak się one nazywają, rdzewiały i to praktycznie w identyczny sposób? Jeszcze jedno pytanie, czy rury przed tłumikami, nie powinny być poowijane "bandarzami", coś jak osłony termiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 9 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2018 To nie rdza, pigmenty, dark mud. Nie wszystkie wydechy miały te "bandaże" a dwa, nie chciało mi się owijać już ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 9 Czerwca 2018 Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi