krzychu83 Napisano 8 Czerwca 2018 Napisano 8 Czerwca 2018 Witam Radzieckie działo samobieżne Su-76M, Wojsko Polskie, 27 Pułk Artylerii Samobieżnej, 1 Korpus Pancerny, Niemcy, maj 1945 roku. Model Miniart 1/35, prosto z pudła. Od siebie dodałem tylko plandekę (wykonaną z chusteczki higienicznej namoczonej wikolem) oraz uchwyty (z drucików). Malowany farbą Hataka 4BO z serii Blue LIne Brudzenie z palety AK Interactive. Kalkomanie ARMO Pozdrawiam i zapraszam do galerii 1 Cytuj
enten Napisano 8 Czerwca 2018 Napisano 8 Czerwca 2018 Gąski Cię nie zmęczyły? Fajne wykonanie tłumika. Cytuj
krzychu83 Napisano 9 Czerwca 2018 Autor Napisano 9 Czerwca 2018 Dzięki No gąski trochę czasu zabrały Cytuj
majkel1 Napisano 9 Czerwca 2018 Napisano 9 Czerwca 2018 Witam Bardzo fajny modelik. Jedyne co to pomyślał bym o zastąpieniu liny bo ta to chyba z zestawu i jakoś nie pasuje. No za prosta jest. Reszta bardzo mi się podoba. Cytuj
bazylms Napisano 9 Czerwca 2018 Napisano 9 Czerwca 2018 Model ładnie pomalowany i ogólnie podoba się. Lina faktycznie bardzo słaba. Cytuj
krzychu83 Napisano 9 Czerwca 2018 Autor Napisano 9 Czerwca 2018 Lina pójdzie do wymiany przy sposobności. Spotter nie mam zielonego pojęcia o co Ci chodzi z tymi zaciekami Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 9 Czerwca 2018 Super Moderator Napisano 9 Czerwca 2018 Bardzo ładnie wyszedł, bardzo mi się podoba. Ale czy miejsca zamocowania wachaczy, chyba tak się one nazywają, rdzewiały i to praktycznie w identyczny sposób? Jeszcze jedno pytanie, czy rury przed tłumikami, nie powinny być poowijane "bandarzami", coś jak osłony termiczne? Cytuj
krzychu83 Napisano 9 Czerwca 2018 Autor Napisano 9 Czerwca 2018 To nie rdza, pigmenty, dark mud. Nie wszystkie wydechy miały te "bandaże" a dwa, nie chciało mi się owijać już ;) Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 9 Czerwca 2018 Super Moderator Napisano 9 Czerwca 2018 Dzięki za odpowiedz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi