Daz Napisano 12 Czerwca 2018 Share Napisano 12 Czerwca 2018 Witam Dawno nic nie wrzucałem, dlatego trzeba to nadrobić. Śmigłowiec AH-1Z Viper od KittyHawk skala 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biket26 Napisano 12 Czerwca 2018 Share Napisano 12 Czerwca 2018 Hejka. Bardzo fajny śmiglak. Obok Ah-64 obowiązkowa pozycja dla miłośników śmigłowców. Jak Ci się sklejało ten zestaw? moje spostrzeżenie na następne Twoje prace - na kilku elementach widać niezaszpachlowane połączenia połówek elementów ( dziób śmigłowca, wirnik...) to troszkę razi. Poza tym jak dla mnie ok. ładnie podkreślone linie podziału i nity, kalkomania nie świeci się - Super. Powodzenia przy następnych projektach A i na bokach kadłuba oraz na ogonie w części gdzie łaczy się z kadłubem sa takie paski podzielone na 3 sekcje, które powinny chyba być zamalowane wewnątrz kolorem seledynowym (luminescencyjnym) nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale widziałem te paski na c-130 podczas nocnych lotów i w dzień i na pewno nie są czarne wewnątrz. To tyle. Pozdrawiam. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Czerwca 2018 Share Napisano 12 Czerwca 2018 Fajna żmija. Gratulacje, kiedy coś z pancerki wrzucisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 12 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2018 Dzięki. Jutro powrzucam, bo nazbierało mi się tego trochę, a nie miałem kiedy obrobić zdjęć i wrzucić na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 12 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2018 Dzięki. Jutro powrzucam, bo nazbierało mi się tego trochę, a nie miałem kiedy obrobić zdjęć i wrzucić na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Czerwca 2018 Share Napisano 12 Czerwca 2018 Szczerze? Model robiony "po łebkach". O ile malowanie się jakoś broni, to z montażem jest już słabo. Widoczne są szwy po łączeniach polówek na wewnętrznej części wylotów silników, na nosie nad głowicą celowniczą a przede wszystkim nad kabiną załogi. Nie obrobione doopy rakiet też uroku modelowi nie dodają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Czerwca 2018 Share Napisano 12 Czerwca 2018 Ooo, mój ukochany śmiglak wreszcie na modelworku! Prze-śli-czny, chociaż faktycznie trochę niedoróbek się zebrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Czerwca 2018 Share Napisano 13 Czerwca 2018 Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem ładnie, ale jak się przyjrzałem, to faktycznie widać ślady łączenia połówek kadłuba, niemal przez całą długość kadłuba. Pewne niedoskonałości można akceptować, ale wyraźny ślad łączenia części to dla mnie dyskwalifikacja modelu niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Czerwca 2018 Share Napisano 13 Czerwca 2018 Przyzwoity Choć tak jak pisze Solo, zaszpachlowanie śladów łączenia zdecydowanie było w zasięgu twoich możliwości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi