Marwaw Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Witam, Zapraszam do mini galerii podsumowującej prawie dwa lata budowy Wichra. Nie jest to może arcydzieło sztuki fotograficznej, ale coś tam widać: Oczywiście, żeby nie było, że budowałem go sam: .. starszy specjalista do spraw lansu, się musiał pokazać na sam koniec. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 Jest! Jest! Jest zaciek pod kotwicą! Swiat odzyskał sens.. Ok.. już odpuszczam temat brudzingu Poważnie to czapki z głów! Piękny okręt. Mistrzowski warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 2 Lipca 2018 Autor Share Napisano 2 Lipca 2018 Hans... no ręce mi opadły, są zacieki pod kotwicami i jeszcze w kilku innych miejscach na kadłubie, no było o tym w wątku warsztatowym, ale skoro przywróciłem Ci sens życia i pomogłem zaoszczędzić kasę jaką byś wydał na ewentualną terapię to cieszę się tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 super "lansiarz" też sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Jesteś bohaterem. Wicher w tej skali... cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazek78 Napisano 3 Lutego 2020 Share Napisano 3 Lutego 2020 czesc kolego. moge spytac gdzie kupiles tego wichra? ps. dobra robota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Lutego 2020 Share Napisano 5 Lutego 2020 kazek78 - nie był "kupny", Marwaw zrobił wszystko własnoręcznie. Tu masz link do warsztatu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 Ostatnie zdjęcie jest po prostu genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi