Marwaw Napisano 1 Lipca 2018 Napisano 1 Lipca 2018 Witam, Zapraszam do mini galerii podsumowującej prawie dwa lata budowy Wichra. Nie jest to może arcydzieło sztuki fotograficznej, ale coś tam widać: Oczywiście, żeby nie było, że budowałem go sam: .. starszy specjalista do spraw lansu, się musiał pokazać na sam koniec. 3 Cytuj
Super_Hans Napisano 2 Lipca 2018 Napisano 2 Lipca 2018 Jest! Jest! Jest zaciek pod kotwicą! Swiat odzyskał sens.. Ok.. już odpuszczam temat brudzingu Poważnie to czapki z głów! Piękny okręt. Mistrzowski warsztat. Cytuj
Marwaw Napisano 2 Lipca 2018 Autor Napisano 2 Lipca 2018 Hans... no ręce mi opadły, są zacieki pod kotwicami i jeszcze w kilku innych miejscach na kadłubie, no było o tym w wątku warsztatowym, ale skoro przywróciłem Ci sens życia i pomogłem zaoszczędzić kasę jaką byś wydał na ewentualną terapię to cieszę się tym bardziej Cytuj
Herod Napisano 4 Listopada 2018 Napisano 4 Listopada 2018 Jesteś bohaterem. Wicher w tej skali... cudo! Cytuj
kazek78 Napisano 3 Lutego 2020 Napisano 3 Lutego 2020 czesc kolego. moge spytac gdzie kupiles tego wichra? ps. dobra robota.... Cytuj
M.A.V. Napisano 5 Lutego 2020 Napisano 5 Lutego 2020 kazek78 - nie był "kupny", Marwaw zrobił wszystko własnoręcznie. Tu masz link do warsztatu: Cytuj
Nacktgeboren Napisano 18 Lutego 2020 Napisano 18 Lutego 2020 Ostatnie zdjęcie jest po prostu genialne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi