Adrianowro Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 1/72 Dragon W bólach.. Z kalek brakuje mi numeru ( ma być ten sam batalion co Sherman Canonball) Zakupiłem pastę miga - piaseczek Czekam aż porządnie wyschnie i do chemizacji. Dojdą pacynki z cmk a uszczelnienia dostaną tłusty smar itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Zapowiada się ciekawie - będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Będzie tylko plaża czy woda też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persyMG Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Fajnie... tylko na razie trochę dziwnie Tzn. wygląda jakby się zapadł w tym piachu po uszy. Tylko wtedy ten piach przy samym czołgu chyba by się inaczej układał. Jak dla mnie, było by chyba ciekawiej i naturalniej gdyby gdzieś tak od pierwszego wózka w tył była woda. Wtedy by wyglądało jakby z niej wyjeżdżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 5 Lipca 2018 Autor Share Napisano 5 Lipca 2018 Fajnie... tylko na razie trochę dziwnie Tzn. wygląda jakby się zapadł w tym piachu po uszy. Tylko wtedy ten piach przy samym czołgu chyba by się inaczej układał. Jak dla mnie, było by chyba ciekawiej i naturalniej gdyby gdzieś tak od pierwszego wózka w tył była woda. Wtedy by wyglądało jakby z niej wyjeżdżał. Tylko że w sumie piachu jeszcze nie ma Rozjaśniłem bazę aby mieć kontrole jak będzie wyglądał w całości. Jest kilka fotek takich utkniętych i różnie im się piach układał. W tym przypadku będzie tylko woda w zagłębieniu. Coś ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 Model mi się bardzo podoba jednak fartuch osłaniający jarzmo armaty... wygląda trochę dziwnie. Może warto nad nim jeszcze trochę popracować bo przyszła całość zapowiada się smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 6 Lipca 2018 Autor Share Napisano 6 Lipca 2018 Model mi się bardzo podoba jednak fartuch osłaniający jarzmo armaty... wygląda trochę dziwnie. Może warto nad nim jeszcze trochę popracować bo przyszła całość zapowiada się smakowicie mogę tylko malarsko , bo masa już wyschła na kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 to powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 Adrian - ale zrób trochę wody, nie samo błotko przybrzeżne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 8 Lipca 2018 Autor Share Napisano 8 Lipca 2018 Adrian - ale zrób trochę wody, nie samo błotko przybrzeżne... Marcin Pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 30 Września 2018 Autor Share Napisano 30 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Strasznie fajnie zrobiłeś wodę . Zrób jakiś tutorial pół kroku po pół kroku . Jestem pewien ,że widownię masz gwarantowaná . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Woda super. Jeszcze boki trochę połyskiem potraktuj żeby imitowały że są mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 30 Września 2018 Autor Share Napisano 30 Września 2018 Tak sherman jeszcze suchy i brakuje piany wokół. Co do techniki kładzenia. To powiem że pasta bajecznie prosta w kładzeniu , sama się układa pod fale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Tylko ta woda wygląda jakby to był środek morza, a nie sam brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 1 Października 2018 Autor Share Napisano 1 Października 2018 Tylko ta woda wygląda jakby to był środek morza, a nie sam brzeg Sztorm był :P Powinno bardziej w szarość iść. #innymrazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi