Trojan Napisano 6 Września 2018 Napisano 6 Września 2018 Udało się zmajstrować sesję. Zapraszam do Galerii. Warsztat można prześledzić tu http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=61596 Nie do końca udało mi utrafić z perspektywą tła ale jakoś to w miarę wygląda A tak wyglądał backstage Cytuj
kadzior Napisano 9 Września 2018 Napisano 9 Września 2018 Sesja idealna. Niejedna modelka o takiej marzy. Model się podoba. Chętnie bym go kupił ale już nie mam miejsca żeby go gdzieś upchnąć Cytuj
adi_td1 Napisano 9 Września 2018 Napisano 9 Września 2018 A już myślałem że to fotki jakiegoś prawdziwego Merca gdzieś w plenerze Cytuj
WojtosDK Napisano 11 Września 2018 Napisano 11 Września 2018 nie no piękna robota, a sesja to jak w Top model xd Cytuj
Trojan Napisano 11 Września 2018 Autor Napisano 11 Września 2018 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Cytuj
TReS Napisano 12 Września 2018 Napisano 12 Września 2018 Fiu, no cacuszko, wyglada zacnie lakier i kaleczki siadły pięknie, gdybys go przywiózł do Bielska na III MPM , tombi01 chyba by się przekręcił z radości. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 12 Września 2018 Super Moderator Napisano 12 Września 2018 Witam. Model wyszedł super. Zmorą modelarza, który robi galerie, jest przyklejający się kurz na model. Widać go na niektórych zdjęciach, no ale to chyba nie nieuniknione. Pomysł na Galerie bardzo dobry, ale nie do końca podoba mi się tło. Zachmurzone niebo, mokry asfalt, tak smutno. Model zasługuje na więcej. Czy można prosić o galerię na białym tle, albo jakimś nasłonecznionym pit stopie? Cytuj
Trojan Napisano 12 Września 2018 Autor Napisano 12 Września 2018 Czy można prosić o galerię na białym tle, albo jakimś nasłonecznionym pit stopie? Jest taki plan W wolnej chwili postaram się zrobić galerię przy świetle dziennym. Cytuj
wuen Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 wielkie wow !! szkoda, że Tamiya nie robi wersji "cywilnej" tego auta - to co oferuje Revell jest - jak sami ocenili - na 3 Cytuj
Trojan Napisano 11 Października 2018 Autor Napisano 11 Października 2018 to co oferuje Revell jest - jak sami ocenili - na 3 Sklejałem SLS od Revella. Kijem tej firmy więcej nie tknę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi