majkel1 Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Witam! Po długiej przerwie przedstawiam nowy produkt, czyli mojego Abrams'a. Model wykonany z zestawu Meng wartego swej ceny. Pojazd oczywiście mobilny, ale filmik trochę później. Zapraszam do oglądania i recenzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Fajnie, że coraz więcej modeli tego czołgu, pojawia się na forum. Twój bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 U mni zdjęcia się nie wyświetlajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 To samo brak foteczek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Ja zdjęcia widzę. Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Ja zdjęcia widzę. Ładny model. ja już też porównuję ze swoim hmm fajny gratulację ukończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Podoba mi się. Szczególnie efekt nito zużyty a nie zdewastowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Września 2018 Share Napisano 29 Września 2018 Teraz widzę i podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi