Szydercza Gała Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Fajne, mój takich nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 Za to miał na pokładzie ogólnie więcej rozmaitych lufek Tym czasem armaty 3.7 cm i z zębów do wykonania zostały już tylko miny haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Września 2019 Share Napisano 10 Września 2019 Po Huncie to chyba już nic nie będzie problemu stwarzać. Działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Krzychu, hunty pikuś, te vetetanowe flskvierlingi to jest prawdziwe ZUO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 11 Września 2019 Autor Share Napisano 11 Września 2019 Hunt był dobrą szkołą przed tymi działkami nie wiem czy bez pracy z 700 setką dał bym radę to zlepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 15 Września 2019 Autor Share Napisano 15 Września 2019 Łodzie, chyba nieco z bardzo mnie poniosło na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 Ta motorowa nie powinna być bardziej machoniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 A ja wiem. Ważne że nie jest nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 15 Września 2019 Autor Share Napisano 15 Września 2019 Może i tak nie wiem, szczerze to nie analizowałem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 18 Września 2019 Autor Share Napisano 18 Września 2019 Przemalowałem łódź i wykonałem 6 min, miało być 10 ale 4 zostawiłem do innego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Tęgie miny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Fajne, to zestawowe czy jakieś żywice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 W dniu 18.09.2019 o 23:22, Szydercza Gała napisał: Fajne, to zestawowe czy jakieś żywice? Miny zestawowe, ogólnie nie ma się do czego przyczepić bo model jest naprawdę dobry i już samo poskładanie go z tego co przewidział dragon jest dużym wyzwaniem. Na warsztacie przez tydzień nie za wiele się działo, ulepiłem tylko dwa Parawany Produkt: NorthStarModels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Nieźle to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 fajne te miny, ładnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 Zaczynam walkę z masztem jak na razie nie za wiele oryginalnych cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Nieźle, a te nieoryginalne części to jakiś gotowiec czy scratch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 Uniwersalny zastaw masztów mastera i szczotka druciana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Dobrze, kontynuuj Bartoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 Każdy modelarz powinien mieć swoją szczote! Niewyczerpane źródło prostych, bardzo sztywnych i cienkich drucikow. Do olinowania z dymkiem będzie GIT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 28 Września 2019 Autor Share Napisano 28 Września 2019 No i jakoś zlepiłem to w całość 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 bardzo ładna biżuteria ci wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Elegancki ten maszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 (edytowane) Caca robótka. Szkoda, że jak za te maszty już się zabiera człowiek to reszta tych dupereli robi się przeskalowana grubo. Chociaż tego wiatromierza wypieprz i z blaszki zrob. Edytowane 29 Września 2019 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 29 Września 2019 Autor Share Napisano 29 Września 2019 Mówisz o śmigiełkach co mierzą sile czy o wskaźniku jego kierunku ? a tym czasem na warsztacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi