gustlik Napisano 3 Listopada 2018 Autor Share Napisano 3 Listopada 2018 chetnie bym wpadl ale siedze w szpitalu po 300 godzin miesiecznie i brakuje ma czasu zbyt czesto i niestety nie dam rady, może gdyby byly blizej. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 3 Listopada 2018 Autor Share Napisano 3 Listopada 2018 Na pierwszych dwóch zdjęciach działko po nałożeniu ultra matu i kilku obiciach. Dalej pojazd dostał kalkomanie i starałem sie nieco stonować całość olejami. Na ostatniej fotce mniejszy esdek gdzie również robiłem linie dokładnie tak jak na tym dużym. Fotki trochę słabe z uwagi na słabe oświetlenie dlatego kolor w rzeczywistości jest nieco inny. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 6 Listopada 2018 Autor Share Napisano 6 Listopada 2018 wcześniejsze fotki były kiepskie, teraz wrzucam lepsze. Model w trakcie washowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 18 Listopada 2018 Autor Share Napisano 18 Listopada 2018 Mała aktualizacja. Następny etap to lakier matowy, odpryski i błoto.Potem robię podstawki. Model w rzeczywistości jest jaśniejszy niżna fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 25 Listopada 2018 Autor Share Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Zrobiłem nowe fotki z lalierem matowym. Mam nadzieje ze lepiej coś widać. Edytowane 25 Listopada 2018 przez gustlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2018 Model przybrudzony, doszlo troche gałezi na przód pojazdu. Zawieszenie zostanie psiknięte jeszcze lakierem blyszczącym i przymiarka do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2018 Model przytwierdzony do podstawki. Dojdą jeszcze krzaki i inne drobne rzeczy. Rów chcialbym wypełnić częściowo wodą mam w domu produkt do kałuż od ak alejest kiepski i chyba zainwestuje w klar E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacus1944 Napisano 8 Grudnia 2018 Share Napisano 8 Grudnia 2018 Z czego zrobiłeś błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2018 Jeśli chodzi o model to pigment, gips i pigment fixer, podłoże to ziemia, gips, wikol i woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 8 Grudnia 2018 Share Napisano 8 Grudnia 2018 Scenka fajna ale dziwnie wygląda pojazd leżący w rowie z kołami na wprost. Kierowca zawsze próbuje wyjechać z rowu i skręca koła żeby wyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2018 Niestety w tym modelu producent nie przewidział opcji zrobienia skrętnych przednich kół. Ja sam nie chciałem tego robić z obawy o możliwość zniszczenia bezpowrotnie tych elementów. Kierowca mógł wjechać w ten sposób z różnych powodów, mógł być pijany, wystraszył sie gdy zobaczył nadlatujący samolot, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 Podstawki ciąg dalszy. Figurka jeszcze nie skończona.Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi