gustlik Napisano 3 Listopada 2018 Autor Napisano 3 Listopada 2018 chetnie bym wpadl ale siedze w szpitalu po 300 godzin miesiecznie i brakuje ma czasu zbyt czesto i niestety nie dam rady, może gdyby byly blizej. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj
gustlik Napisano 3 Listopada 2018 Autor Napisano 3 Listopada 2018 Na pierwszych dwóch zdjęciach działko po nałożeniu ultra matu i kilku obiciach. Dalej pojazd dostał kalkomanie i starałem sie nieco stonować całość olejami. Na ostatniej fotce mniejszy esdek gdzie również robiłem linie dokładnie tak jak na tym dużym. Fotki trochę słabe z uwagi na słabe oświetlenie dlatego kolor w rzeczywistości jest nieco inny. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj
gustlik Napisano 6 Listopada 2018 Autor Napisano 6 Listopada 2018 wcześniejsze fotki były kiepskie, teraz wrzucam lepsze. Model w trakcie washowania. Cytuj
gustlik Napisano 18 Listopada 2018 Autor Napisano 18 Listopada 2018 Mała aktualizacja. Następny etap to lakier matowy, odpryski i błoto.Potem robię podstawki. Model w rzeczywistości jest jaśniejszy niżna fotkach. Cytuj
gustlik Napisano 25 Listopada 2018 Autor Napisano 25 Listopada 2018 (edytowane) Zrobiłem nowe fotki z lalierem matowym. Mam nadzieje ze lepiej coś widać. Edytowane 25 Listopada 2018 przez gustlik Cytuj
gustlik Napisano 6 Grudnia 2018 Autor Napisano 6 Grudnia 2018 Model przybrudzony, doszlo troche gałezi na przód pojazdu. Zawieszenie zostanie psiknięte jeszcze lakierem blyszczącym i przymiarka do podstawki. Cytuj
gustlik Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Napisano 8 Grudnia 2018 Model przytwierdzony do podstawki. Dojdą jeszcze krzaki i inne drobne rzeczy. Rów chcialbym wypełnić częściowo wodą mam w domu produkt do kałuż od ak alejest kiepski i chyba zainwestuje w klar E. Cytuj
gustlik Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Napisano 8 Grudnia 2018 Jeśli chodzi o model to pigment, gips i pigment fixer, podłoże to ziemia, gips, wikol i woda. Cytuj
cooper69 Napisano 8 Grudnia 2018 Napisano 8 Grudnia 2018 Scenka fajna ale dziwnie wygląda pojazd leżący w rowie z kołami na wprost. Kierowca zawsze próbuje wyjechać z rowu i skręca koła żeby wyjechać. Cytuj
gustlik Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Napisano 9 Grudnia 2018 Niestety w tym modelu producent nie przewidział opcji zrobienia skrętnych przednich kół. Ja sam nie chciałem tego robić z obawy o możliwość zniszczenia bezpowrotnie tych elementów. Kierowca mógł wjechać w ten sposób z różnych powodów, mógł być pijany, wystraszył sie gdy zobaczył nadlatujący samolot, itd. Cytuj
gustlik Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Napisano 12 Grudnia 2018 Podstawki ciąg dalszy. Figurka jeszcze nie skończona.Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi