KRL Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Czas na prezentację modelu który zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Zaskoczył mnie za sprawą spasowania i łatwości z jaką składa się ten zestaw, krótko mówiąc nie licząć części metalowych które jak zwykle u trumpka wykonane są z blachy pancernej to model warto wziać na warsztat jako tzw. model wypoczynkowy. Nie ma problemów z poszczególnymi elementami wycinamy z ramek szlifujemy pasujemy i sklejamy. Model wykonany w zasadzie prosto z pudła jedyny dodatek to blaszki Edka do kabiny. W kwestiach merytorycznych nie wiem jak to wygląda – ogólnie na pierwszy rzut oka wygląda jak Chinook i dla mnie jest to wystarczająca informacja. Kilka słów o malowaniu – obejrzałem wiele zdjęć CH-47A są one w różnym stanie od tych zadbanych przez te w stanie nazwijmy to ekstremalnego zużycia. Jak zwykle postanowiłem wykonać połączenie tego co widziałem więc osoby dla których modelarstwo to wierne oddanie oryginału będą miały zapewne sporo zastrzeżeń. Tyle pisaniny reszte zobaczycie na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Bardzo elegancki śmiglak. Styrany z wyczuciem. Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 swietne malowanie zroznicowana powierzchnia podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Wszystko ładnie i pięknie tylko gdzie Ty to wszystko trzymasz? Miejsca zajmuje na pewno sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Wykon jak to u ciebie - robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Model świetny - malowanie robi swoje Popraw tylko ustawienie łopat - teraz jest jakoś tak... "kolizyjnie" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi