smoker Napisano 8 Października 2018 Napisano 8 Października 2018 Witam, model miał być na konkurs jakieś 20 lat temu, a zamiast tego leżał w kartonie , no ale w końcu się zabrałem za modele znowu, tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Malowanie dość chaotyczne, model traktuję jako trening po przerwie, a teraz możecie mnie besztać za to co spartoliłem :p Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 8 Października 2018 Napisano 8 Października 2018 Ja nie widzę zdjęć. Cytuj
Zderzak Napisano 9 Października 2018 Napisano 9 Października 2018 Możesz napisać jakich kolorów użyłeś do malowania, cieniowania? Cytuj
smoker Napisano 9 Października 2018 Autor Napisano 9 Października 2018 Malowałem zestawem vallejo modern russian armor. Cytuj
smoker Napisano 13 Października 2018 Autor Napisano 13 Października 2018 Mały postęp na dziś i pytanie, czy te osłony na wyrzutniach granatów na wieży mają być zielone czy inny kolor ? Cytuj
smoker Napisano 19 Października 2018 Autor Napisano 19 Października 2018 Tak to wygląda na dziś, trochę jeszcze kurzu na osłony boczne dam i parę plam z oleju i smaru, chyba że macie jakieś sugestie. Cytuj
makinen Napisano 20 Października 2018 Napisano 20 Października 2018 Trochę wyglada jak z Muzeum WP na Sadybie. W służbie czynnej, to chyba czołg do takiego stanie nie został doprowadzony będąc na codzień myty i konserwowany? Cytuj
Kamil K. Napisano 20 Października 2018 Napisano 20 Października 2018 Trochę wyglada jak z Muzeum WP na Sadybie. W służbie czynnej, to chyba czołg do takiego stanie nie został doprowadzony będąc na codzień myty i konserwowany? I tu się można zdziwić. Zobacz jak wyglądają węgierskie T-72 w trakcie ćwiczeń. Zdjęcia sprzed paru dni: Także wszystko zależy od armii, jej specyfiki i ja byłbym ostrożny w tego typu osądach. Dopóki nie robisz tzw. modelu z fotki, uważam, że wszystkie chwyty dozwolone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi