smoker Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Witam, model miał być na konkurs jakieś 20 lat temu, a zamiast tego leżał w kartonie , no ale w końcu się zabrałem za modele znowu, tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Malowanie dość chaotyczne, model traktuję jako trening po przerwie, a teraz możecie mnie besztać za to co spartoliłem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Ja nie widzę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 8 Października 2018 Autor Share Napisano 8 Października 2018 zobaczmy inny hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 Możesz napisać jakich kolorów użyłeś do malowania, cieniowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 9 Października 2018 Autor Share Napisano 9 Października 2018 Malowałem zestawem vallejo modern russian armor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 13 Października 2018 Autor Share Napisano 13 Października 2018 Mały postęp na dziś i pytanie, czy te osłony na wyrzutniach granatów na wieży mają być zielone czy inny kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Tak to wygląda na dziś, trochę jeszcze kurzu na osłony boczne dam i parę plam z oleju i smaru, chyba że macie jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Października 2018 Share Napisano 20 Października 2018 Trochę wyglada jak z Muzeum WP na Sadybie. W służbie czynnej, to chyba czołg do takiego stanie nie został doprowadzony będąc na codzień myty i konserwowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 20 Października 2018 Share Napisano 20 Października 2018 Trochę wyglada jak z Muzeum WP na Sadybie. W służbie czynnej, to chyba czołg do takiego stanie nie został doprowadzony będąc na codzień myty i konserwowany? I tu się można zdziwić. Zobacz jak wyglądają węgierskie T-72 w trakcie ćwiczeń. Zdjęcia sprzed paru dni: Także wszystko zależy od armii, jej specyfiki i ja byłbym ostrożny w tego typu osądach. Dopóki nie robisz tzw. modelu z fotki, uważam, że wszystkie chwyty dozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi