milmak Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Witam, właśnie zakupiłem model Daf-a xf 105 i chcę go zrobić w motywach z filmu GHOST RIDER. Ponieważ jest to mój pierwszy model potrzebuje porady doświadczonych modelarzy. Chcialbym aby moj model mial okablowanie a nie moge znalezc zdjęć. Koniec gadania i jedno pytanie jak wkleic zdjecia z prac bo nic mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 No to respekt kolego ze podjełes sie takiego wyzwania , zobaczymy jak wyjdzie ... a planujesz naklejki , kalki czy może tez malujesz pędzlem , aerografem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 19 Lutego 2008 Autor Share Napisano 19 Lutego 2008 Planuje raczej kalki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Uprzedzam, że ich koszt będzie spory Cieszę się, że możemy oglądać pierwszą relację z budowy XF 105. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 (edytowane) Ja tez niedługo założe ojeżeli przyjdzie DAF , bede budował na opole :P Master Truck rzecz jasna :P . A co do kalek to moze spróbuj malowania aero ?? ja bede malował wilka na DAFie aerografem ... Edytowane 19 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 RZecz jasna Kruger :: A na Master Trucka trza pojechać... Może już samemu za kierownicą Kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 A na Master Trucka trza pojechać... Może już samemu za kierownicą Kto wie Praetorian PUNTO powerd by F.I.A.T. to ty wystawa swojego punciaka zamiast zestawu pierwsze miejsce gwarantowane A ja też się oczywiście zjawię na tym zlocie i nie chcę nic mówić ale to będzie tuż przed moją 18 więc trzeba będzie coś pozdro ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 A mojej tuż po Cris jesteś pierwszy na jazdę próbną Ps. Może nie będziemy już koledze offtopować :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 A jak by mnie ktoś uświadomił, kiedy jest ten cały zlot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Bodajże 19-20 lipca, czy coś koło tego. Poszukaj sobie w googlach MASTER TRUCK. Powinieneś znaleźć ich stronę. Koniec OT :: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 21 Lutego 2008 Autor Share Napisano 21 Lutego 2008 Zaczšłem prace, oto efekty http://www.bahu.com/photos-voir-photos.php?album=321886 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Sorki, milmak, ale nie będę się rejestrował, żeby oglądać postęp prac. Wrzucaj fotki, proszę, na jakiś darmowy serwer, np. Fotosik, Imageshack czy Photobucket, nie wymagający logowania. Jest ich naprawdę dużo, a rejestracja w kolejnych serwisach przez oglądających mija się z celem. Chyba, że masz tam opcję pokazywania zdjęć bez konieczości rejestracji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 21 Lutego 2008 Autor Share Napisano 21 Lutego 2008 postaram sie cos skombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 21 Lutego 2008 Autor Share Napisano 21 Lutego 2008 Mam sprawe czy ktos ma moze fotki okablowania Dafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Następnym razem nie pisz proszę dwóch postów pod sobą, tylko edytuj poprzedni dodając odpowiednią informację!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 22 Lutego 2008 Autor Share Napisano 22 Lutego 2008 Model Dafa xf 105 wg Italeri ma taka sama deske rozdzielcza jak xf 95 ale ja to zmienie. Tu jeszcze pare fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Widzę drogi kolego że wyciąłeś drzwi czyżbyś miał chęć ich uzbrojenia w przetłoczenia. Jeśli potrzeba Ci jakiejś dokumentacji to daj cynk mam dostęp do takiego 105 potworka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Jak byś mógł, to pokarz, bo ja nie moglem nic znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam. Chciałem zapytać, jakie macie techniki i jakimi narzędziami wycinacie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Noooo kolego jawkers... Chyba daleko nie masz do tego tematu i do szukajki? http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=1602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 23 Lutego 2008 Wybaczcie wogóle o szukajce zapomniałem, a temat już kilka razy widziałem i wszystko to mi wypadło z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Mój model w kabinie bedzie obity skóra lub jakims materialem, gdyz chce byc orginalny. Jednym co mnie zasmucilo w tym dafie to kwadratowe zegary ale juz to zmieniam. A tu fotki ktore chce dac na tira A tu fotka zmienionej deski rozdzielczej i pomalowanej atrapy Ostatnio pomalowalem prawa strone kabiny oraz tyl, na zdjeciu przymiarka z podwoziem, planuje pomalowac podwozie na czerwono a tylni most wraz z zawieszeniem na srebrno. Oto 2 fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 3 Marca 2008 Autor Share Napisano 3 Marca 2008 Ostatnio troche porobilem przy podwoziu, np pomalowalem felgi i zawieszenia na chrom (za fotke przepraszam, ale robilem aparatem 0,3 mpx, bo narazie innego nie mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 3 Marca 2008 Kurcze, jak zrobisz mu takie malowanie to będzie zarąbiście wyglądał. Jestem ciekaw jak to wyjdzie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 3 Marca 2008 Autor Share Napisano 3 Marca 2008 Koledzy potrzebuje pomocy, ma ktoś zdjecie drzwi dafa. Bardzo prosze o pomoc Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi