kubisz Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Grzegorz Grabowski napisał: Modelarstwo na najwyższym poziomie. Chciałbym kiedyś tak umieć. Weź nie pierdziel, bo umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) 12 minut temu, kubisz napisał: Weź nie pierdziel, bo umiesz Co innego poskładać troszkę gotowych części w całość, a co innego, jak Wy, zbudować więcej niż pół modelu od zera. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 Pomalowane. Pobawiłem się różnymi odcieniami piaskowego, beżowego, szarego, oraz zmęczyłem blachy dopancerzenia i ściankę ASK. Myślę, że wyszło znośnie- nie chciałem przesadzić. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 Fajnie - co ta flamaster pod spodem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, mandrivecs napisał: Fajnie - co ta flamaster pod spodem..? To nie flamaster Mariusz, to farbka olejna Mig'a Tak mi się wydaje. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 Człowiek się całe życie uczy... Tak to jest ja całe życie tylko Pactra, Revell i humbrol na warsztacie... Piotrek - zdaje egzamin..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 Raczej tak, choć cały cza się tego uczę. Mam dwa- piaskowy i metalizer. Trzeba bardzo delikatnie i oszczędnie aplikować, bo jest wydajny. Jak przesadzisz- zawsze można zmyć, choć ja testuję na matowej powierzchni bez podkładu. Mam jeszcze jedna ciekawą rzecz- sprawdzam i pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 Popatrz Mam nadzieje, że Piotr nie weźmie mi za złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 Wypadało by nabyć i popróbować..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 Piotrek kawał świetnej roboty Mandrivecs już najwyższy czas spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2019 Płyty z kevlarem zamontowane, zapiaszczone, zakurzone. Większości nie będzie widać przez szparę dach/ASK, właz i małe okienka. Paka bardzo mi się podoba. Jest kilka humvee, gdzie można poszaleć z kurzem, brudem, zaciekami. Z zewnątrz ten konkretny egzemplarz wygląda na "gładki", ale w środku chyba można trochę dać upust. Pytałeś Mariusz o specyfiki- metalizer, a kurz i piasek był robiony pozostałymi dwoma ze zdjęcia. Nie użyłem pigmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 Zrobiłem tarczę strzelca od nowa, poprawiłem malowanie płyt z tyłu, trochę zagraciłem wnętrze. Poskładane na sucho/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 ciekawie ale dzięki twojemu warsztatowi wiem już jak ogarnąć ściankę pod pałąkiem C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Marca 2019 Autor Share Napisano 19 Marca 2019 Drugi z tercetu, choć zmodyfikowany. Pierwotnie miał być dumvee (oczywiście powstanie- wieża już w magazynie), a na warsztacie M1025 GROMu. Na chwilę obecną sprawa wygląda tak- czekam na blaszki do klimatyzatora i moździerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 Tutaj jest czad... Bryła rewelacja..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Maja 2019 Autor Share Napisano 30 Maja 2019 Dotarły ASK i blaszka klima od Tomcata :sun: :sun: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi