zloty Napisano 16 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2018 To jest KONSERWAtywny model,proszę nie zapędzać mi się tu z tym liberalizmem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2018 Parkieciarze byli; przedłosz wtrakciełosz połosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Ale te kredki to trza najpierw zgasić bazą, bo inaczej wyglądają jak kredki właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2018 Mówisz gasić? Da się jeszcze coś poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Przed łoszem. Baza kredki mgła z bazy łosz. W takiej kolejności. Można jeszcze ciemniejszym jakimś kontury osprzętu pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2018 Tyle w temacie deskowania. Nic już nie kombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Ech, to Ci Gała poradził... Przygaszone jest, ale za ciemno i za różowo jak dla mnie wyszło. Ale ja lubię przesadnie jasne, szare i spłowiałe dechy więc się nie FtrOncam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Kolor bazowy to to też nie był, Hans ma rację, jest za ciemno. Tego koloru to mogłeś użyć do konturówki a nie pawsiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2018 Będzie dobrze,brązowy zrobił się po łoszu, wytrę go jeszcze i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 26 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2018 Kadłub praktycznie przygotowany do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2018 Powoli z Trampkiem zaczynamy się lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2019 Coś tam sobie zawsze zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Ładnie i czysto, na tyle ile widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 4 godziny temu, zloty napisał: Coś tam sobie zawsze zrobię. I jak zwykle dobra robota. Siatka grilla nad kominem gdzieniegdzie nie dochodzi do krawędzi. Wikolem może jak maźniesz ze dwa razy to się łączenie zrobi na tak krótkim odcinku. Sam komin jakiś chropowaty (odkurz) czy mi się zdaje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2019 Dzięki Hans za podpowiedz. Tak, na kominie to odkurz. Taki rysuje mi się koncept dotyczący osadzenie Trompa w wodzie. Torpeda przeszła obok w odległości 1 metra od rufy po szalonym zwrocie w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2019 Share Napisano 29 Stycznia 2019 Podoba mi się ten pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 10 Lutego 2019 Autor Share Napisano 10 Lutego 2019 Pobawiłem się w Neptuna. Tutaj przymiarka do driftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Lutego 2019 Autor Share Napisano 15 Lutego 2019 Woda 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Lutego 2019 Share Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Całkiem zgrabnie, ale otrębowa metoda wydaje mi się sympatyczniejsza, te pomarszczenia od żelu (zagładam że to jakiś migowo-vallejowski wynalazek? )nie wyglądają naturalnie. Trochę tak jak kiedyś woda robiona z folii AMeliniowej... Edytowane 15 Lutego 2019 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Lutego 2019 Autor Share Napisano 15 Lutego 2019 No własnie. Dlatego starałem się to wygładzić kładąc kolejną warstwę siuwaksu MIGa,ale tym razem rozcieńczyłem wodą.Dużo lepiej się rozprowadza. Może jeszcze 2,3 cienkie warstwy i AMelia zniknie? PażyjOM uwidim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi