maverick72 Napisano 12 Lipca 2019 Autor Share Napisano 12 Lipca 2019 Jak co roku Adam Dobranowski, chełmżyński modelarz mieszkający obecnie w Poznaniu ufundował super ekstra nagrodę dla juniora. Dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick72 Napisano 16 Lipca 2019 Autor Share Napisano 16 Lipca 2019 Miejsce wieczornej wymiany myśli modelarskiej dla uczetników VIII ChFM Sobota, od godz. 18:00, 600 m od hali festiwalowej Chełmża, ul. Polna 14 GPS: 53.187720, 18.599763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoszenia do 19.07 do 23:00? Czyli do piątku, bo 19.07 to piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 W dniu 2019-06-24 o 19:27, maverick72 napisał: Dla zgłaszających większą ilość modeli przygotowałem uproszczoną formę zgłoszeń na nasz festiwal. Pomysł Łukasza Bonesa. Dobry, więc powielam. Ściągamy plik, uzupełniamy dane i odsyłamy na admin@combatchelmza.com.pl. Plik w excelu do pobrania Cześć! Czy w adresie mailowym nie ma czasem błędu? Odrzuciło mi maila z załącznikiem wysłanym na tenże adres. Na stronie klubu Combat znalazłem inny admin@combatchelmza.cba.pl i mam nadzieję że zgłoszenie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick72 Napisano 18 Lipca 2019 Autor Share Napisano 18 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 17.07.2019 o 23:54, FLECZER napisał: Cześć! Czy w adresie mailowym nie ma czasem błędu? Odrzuciło mi maila z załącznikiem wysłanym na tenże adres. Na stronie klubu Combat znalazłem inny i mam nadzieję że zgłoszenie dotarło Cześć. Mój błąd. Bardzo przepraszam. Miał być ten co podałeś, czyli admin[at]combatchelmza.cba.pl Poprawione. Plik oczywiście dotarł, ale widzę, że już dziś zgłosiłeś te same model dziś w formularzu. Bardzo przepraszam za kłopot. Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez maverick72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick72 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Share Napisano 22 Lipca 2019 Komunikat z VIII Chełmżyńskiego Festiwalu Modelarskiego Dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania tej imprezy. Naszym gościom, sponsorom i współorganizatorom. Nie udało nam się ustrzec kilku błędów, za które bardzo przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Lipca 2019 Share Napisano 24 Lipca 2019 Dziękuję za naprawdę fajną i udaną imprezę! Jest to pierwsza tego typu impreza na jakiej byłem i z pewnością nie ostatnia. Bardzo dziękuję za nagrody i mam nadzieję, że zobaczymy się w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 O proszę, to był twój model. Przez niego kusi mnie kupić sobie pierwszy okręt. Nie widziałem go wcześniej na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 43 minuty temu, jakub476 napisał: Przez niego kusi mnie kupić sobie pierwszy okręt. I to jest bardzo zdrowy i pożądany odruch. Kupuj, sklejaj, dawaj warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 3 godziny temu, jakub476 napisał: O proszę, to był twój model. Przez niego kusi mnie kupić sobie pierwszy okręt. Nie widziałem go wcześniej na forum. Kupuj, sklejaj i jak pisze Hans Ruszaj z warsztatem Zapraszamy do działu okrętowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi