Adamerio Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Hej Przedstawiam ostatnio ukończony model Renault FT w nietypowej wersji z radiostacją Do budowy wykorzystałem stary model RPM'u, blaszkę Part, układ jezdny Modell Trans oraz kilka elementów wykonanych od zera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 Super, przyjemnie się ogląda. Ładna nie banalna podstawka. gąski tylko przykurz odrobine i będzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 cudowny szkrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Sprawdzałem, czy to faktycznie 72, co proszę odebrać jako duża pochwałę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Witam, Bardzo sympatyczny i oryginalny maluch na klimatycznej i zgrabnej podstawce. Gratulacje! Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Nie miałem jeszcze okazji pochwalić, a to przecież bardzo dobre wykonanie niełatwego modelu (RPM z założenia daje dodatkowe punkty za trudność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi