spiton Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Taki modelik, bez napinki. Czyli standardowy, bo ostatnio stałem się klasycznym frajdolarzem. Lubie takie dziwne zestawy, i nie mogę się powstrzymać, żeby od razu nie zacząć kleić ,_) Co tam oczywiście podorabiałem. Klapy, dziury w owiewkach silnik itp, żeby się na półce nie wstydził ,_) Edytowane 31 Grudnia 2018 przez spiton 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Mnie też ciągnie do takich, w których "chodzą luzy" Bardzo ciekawy samolocik, nie wiedziałem, że Chińczycy na nim latali. Dlaczego go tak przyprószyłeś białym kolorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Fajny !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Marca 2019 Autor Share Napisano 9 Marca 2019 Pierwsze komentarze , po ponad dwóch miesiącach !! Cud. Już dawno pogodziłem się, że Samolocik ma pecha, i nie dostanie, żadnego komentarza ,_)) Co do "Posypki". Lakier bezbarwny jakoś tak wszedł w reakcje z zielonym, i zostawiłem to, uznając, że tak miało być ,-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Przeoczyłem przepraszam spitonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Jak się "wkleja" galerie na Sylwestra to trudno oczekiwać trzeźwej reakcji Model? Mocno nietypowy temat w tradycyjnie już ulubionym twoim chińskim malowaniu. Trochę błędów wykonawczych dostrzegam ale dwa miesiące po terminie to już się przeterminowały i nie ma co o nich pisać. Szkoda że się lakier z kolorem "pogryzł" Pierwsza czarno-biała fotka to prawie widokówka z epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Marca 2019 Share Napisano 18 Marca 2019 Też tego drobiazgu nie zauważyłem Modelarsko bez fajerwerków, ale jako vintage ortodoksyjny jest OK. Lakier bezbarwny matowy to zły pomysł. Lepiej moim zdaniem wygląda satynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi