spiton Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 (edited) Taki modelik, bez napinki. Czyli standardowy, bo ostatnio stałem się klasycznym frajdolarzem. Lubie takie dziwne zestawy, i nie mogę się powstrzymać, żeby od razu nie zacząć kleić ,_) Co tam oczywiście podorabiałem. Klapy, dziury w owiewkach silnik itp, żeby się na półce nie wstydził ,_) Edited December 31, 2018 by spiton 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wachmistrz Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Mnie też ciągnie do takich, w których "chodzą luzy" Bardzo ciekawy samolocik, nie wiedziałem, że Chińczycy na nim latali. Dlaczego go tak przyprószyłeś białym kolorem? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Fajny !! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 Pierwsze komentarze , po ponad dwóch miesiącach !! Cud. Już dawno pogodziłem się, że Samolocik ma pecha, i nie dostanie, żadnego komentarza ,_)) Co do "Posypki". Lakier bezbarwny jakoś tak wszedł w reakcje z zielonym, i zostawiłem to, uznając, że tak miało być ,-)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Przeoczyłem przepraszam spitonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Jak się "wkleja" galerie na Sylwestra to trudno oczekiwać trzeźwej reakcji Model? Mocno nietypowy temat w tradycyjnie już ulubionym twoim chińskim malowaniu. Trochę błędów wykonawczych dostrzegam ale dwa miesiące po terminie to już się przeterminowały i nie ma co o nich pisać. Szkoda że się lakier z kolorem "pogryzł" Pierwsza czarno-biała fotka to prawie widokówka z epoki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Też tego drobiazgu nie zauważyłem Modelarsko bez fajerwerków, ale jako vintage ortodoksyjny jest OK. Lakier bezbarwny matowy to zły pomysł. Lepiej moim zdaniem wygląda satynowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts