Janek1 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Prototyp samolotu z 1938r. Plany zamieszczone na początku pochodzą ze strony "samoloty polskie" a te następne wykonałem na podstawie mojego projektu 3d. Tu jest link do pełnego opisu konstrukcji : http://www.samolotypolskie.pl/samoloty/14848/126/Samolot-amatorski-z-1938-r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia No dobra, ale to temat o szybowcach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 4 minuty temu, Grzes napisał: No dobra, ale to temat o szybowcach Oj, Grzesiu czepiasz się, zdemontujesz śmigiełko i szybowiec jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia 1 minutę temu, Slawek_26869 napisał: zdemontujesz śmigiełko i szybowiec jak ta lala zwłaszcza w locie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia W dniu 28.04.2025 o 22:15, Slawek_26869 napisał: Oj, Grzesiu czepiasz się szyba przeciez jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja Takie coś znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Jest sporo teraz nowych, ale nic, co było zarejestrowane w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Zapraszam do śledzenia prac nad Sohaj-em 2 - tradycyjnie z polską rejestracją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Maja Autor Share Napisano 14 Maja Na allegro znalazłem model szybowca desantowego G-11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 15 Maja Share Napisano 15 Maja Jest jeszcze szybowiec Antonowa: Assault glider A-7 Hobby Park 72107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 15 Maja Share Napisano 15 Maja Obydwa desantowce to przepaki dawnego AERMołdowa. Miałem i G-11 i A-7, pomimo że szitrany to całkiem sympatyczne modeliki Przy G-11 trzeba uważać bo ma bardzo delikatne podwozie które potrafi sie rozjechać a nawet połamać a to dlatego że wypraski kadłuba i skrzydeł mają bardzo grube ścianki i odpowiednio ważą. No i kalki są do niczego ale to chyba najmniejszy problem, gwiazdy chyba każdy ma w zapasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi