kornik_69 Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Jakiś czas temu zakończyłem moją przygodę z G4M "Betty" na pokładzie, której podczas swojej podróży z Rabaul na Bougainville w dniu 18 kwietnia 1943 roku zginął Admirał Isoruku Yamamoto. Zapraszam do obejrzenia efektów. Podziękowania należą się koledze Łukaszowi Stachowi za konsultacje merytoryczne oraz koledze Timiemu Modłasiakowi za maski do malowania. To był bardzo przyjemny w budowie model, który polecam każdemu niezależnie od modelarskiego stażu. Pozdrawiam Kornik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Bardzo mi się ten model podoba!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 I mnie się bardzo podoba ! Dobra robota ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Piękne cygaro. Bardzo mi się podoba zwłaszcza spracowane i zróżnicowane kokorystycznie poszycie. Kawał dobrego rzemiosła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Świetny model jak na Japońca:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Rewelacja, co tu więcej pisać. Aż miło popatrzeć, zwłaszcza na malowanie. Jakieś problemy przy klejeniu? Acz to Tamiya, to zapewne składało się dobrze. Mam też pytanie o wymiary modelu. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez tenzan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2019 Bardzo dziękuję za tak pozytywny odbiór. Model pomimo rozmiarów (42x52cm) jest bardzo prosty w budowie i przyjazny modelarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi