Xmen Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Przedstawiam następny model.Seria weekend Eduarda.Zrobiony prosto z pudła na całkowitym luziku w czasie odpoczynku od Ikarusów. Pilot Por.Werner Gerth dowódca II(Sturm)/JG 3 "Udet".Do dnia swojej śmierci w dniu 2.11.1944 odniósł 27 zwycięstw z tego 22 czterosilnikowce.Pośmiertnie awansowany na stopień kapitana. I moje trzy foczki Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Xmen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Świetny jest, i kolekcja również:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Ładna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 Bardzo ładny, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Jak dla mnie super , fajna kolekcja się tworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Bardzo fajnie zrobiona foczka, podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2019 Dzięki raz jeszcze.Niestety ta Foczka zrobiona na biało jest przeznaczona do mycia lub wymiany na inną.Dałem ciała z kalkomanią.To model Zvezdy tak że problemu nie ma z nową.Tak mi się marzy że Edek wyda wczesne FW 190 A-2,A-3 i A-4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi