danielodziem Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Postanowiłem jednak wstawić warsztat mojego F-14 D 1/48 Jestem już na dalszym etapie składania więc odrazu duży zestaw fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 Jak na załączonych zdj. Komora silnika będzie otwarta oraz komory GAU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 Odrutowane I pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 Gau z zasobnikiem i silnik prezentuje się następująco.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 28 minut temu, danielodziem napisał: Postanowiłem jednak wstawić warsztat mojego F-14 D 1/48 Jestem już na dalszym etapie składania więc odrazu duży zestaw fotek. Piękna „kabelkologia stosowana” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Widzę że się spodobało otwieranie, golenie wyglądają bardzo fajnie. A co do Tomcata, wiadomo ikona, ale mi się bardziej kojarzy z gwiazdą Hollywood niż myśliwcem, no ale ładny jest...jak gwiazda Hollywood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Super walorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 Widzę że się spodobało otwieranie, golenie wyglądają bardzo fajnie. A co do Tomcata, wiadomo ikona, ale mi się bardziej kojarzy z gwiazdą Hollywood niż myśliwcem, no ale ładny jest...jak gwiazda Hollywood. Czekam na Oskara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 To pan producent musi się postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Lutego 2019 Autor Share Napisano 2 Lutego 2019 Podkład położony... Oneshot od Mig-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 2 Lutego 2019 Share Napisano 2 Lutego 2019 Na samoloty ma on jak dla mnie zbyt wyraźną strukturę i jest zadelikatny. Będziesz szlifować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Lutego 2019 Share Napisano 2 Lutego 2019 Jeden z moich ulubionych momentów w modelarskich zmaganiach, widzę że moda na BB się rozszerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Lutego 2019 Autor Share Napisano 2 Lutego 2019 Bez szlifowania... Robię preshading... I jeszcze daleko do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 3 Lutego 2019 Share Napisano 3 Lutego 2019 Piękna praca , preshading robiłeś białą farbką ? czy kolorem bazowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Lutego 2019 Autor Share Napisano 3 Lutego 2019 Piękna praca , preshading robiłeś białą farbką ? czy kolorem bazowym ? Biała Pactra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Dzięki , myślę iż każda inna biała też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Fajnie wygląda z tym preshadingiem. Jakie masz plany co do malowania? Będą jakieś fikuśne podmalówki na kadłubie, szczególnie w okolicach stateczników? To bardzo modne ostatnio jeśli chodzi o Tomcaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Fajnie wygląda z tym preshadingiem. Jakie masz plany co do malowania? Będą jakieś fikuśne podmalówki na kadłubie, szczególnie w okolicach stateczników? To bardzo modne ostatnio jeśli chodzi o Tomcaty. Napewno będę kombinował... Maskol. Kolor. Maskol kolor.. Coś podobnego do mojej 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Preshading ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Nie likwidowałeś nitów na skrzydłach ? podobno w originale ich tam niema , ale za to preshading wygląda bardziej efektownie . Mniejszy braciszek wygląda zawaliście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Lutego 2019 Autor Share Napisano 7 Lutego 2019 Następna porcja zdj.kolor bazowy Przygaszenie preshesingu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Lutego 2019 Autor Share Napisano 7 Lutego 2019 Przymiarki do koloru dysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Lutego 2019 Autor Share Napisano 7 Lutego 2019 Trochę czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Kurde zazdrość to grzech ale się wyspowiadam pięknie to już na tym etapie wygląda . A jakiej farbki użyłeś ? jeśli to nie tajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 8 Lutego 2019 Autor Share Napisano 8 Lutego 2019 Kurde zazdrość to grzech ale się wyspowiadam pięknie to już na tym etapie wygląda . A jakiej farbki użyłeś ? jeśli to nie tajne . AK 672 pale brass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi