Mirek66 Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Witam . jako że Sufa jest prawie na ukończeniu powoli zaczynam składać Tornado . Do waloryzacji modelu dokupiłem widoczne na zdjęciu dodatki oraz blaszki Edka do cocpitu oraz wydech Airesa , mam też cockpit Neo Omega ale nie wiem jak mi będzie pasował wymiarowo . Malowanie pudełkowe ,klapy sloty oraz hamulce otwarte , na razie tyle jak zacznę składać wrzucę fotki . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Zycze powodzenia i milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Podglądam. Ten sam model czeka na stosie. Czytałem, że jest trochę roboty z zestawem, więc się przekonam jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 3 Lutego 2019 Autor Share Napisano 3 Lutego 2019 Witam , trochę postępu jest ale że jest potrzeba wyskrobania nowych linii i nitowania a doświadczenie praktycznie zerowe to i prace posuwają się mozolnie . Model pokroiłem jeszcze trochę więcej ; Odciąłem dół aby mieć spasowany nos i żeby nie szpachlować w tym miejscu a w szczelinę wkleję kawałek plastiku . Zestaw Airesa zaskoczył mnie podobnie jak wnęki gdyż pasował idealnie . Ogólnie jak na razie użyłem bardzo mało szpachli . Porównanie obu cocpitów ten z Neo omegi jest bardzo ładnie wykonany ale za długi i myślę iż go chyba skrócę ;o) Fotel CMK i Neo Omegi . Takimi drapakami uczę się Tak wygląda statecznik , szału niema ale jest lepiej jak było . . Mam jedno pytanie . jaki kolorek do cocpitu ? ten który pomalowałem dorabiałem do koloru blaszek Edka i nie za bardzo mi odpowiada do rzeczywistości . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Maja 2019 Autor Share Napisano 16 Maja 2019 Witam ,było trochę wolnego to podziałałem ,cocpit wymalowany; i zamontowany , mi się podoba trochę rzeźby ; nosek z owiewką pasują ładnie ; zmontuję jeszcze dysze i mogę położyć podkład na całość ; Na razie to tyle wszelkie uwagi i sugestie miłe widziane . Pozdrawiam Mirek . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 16 Maja 2019 Share Napisano 16 Maja 2019 A ten nosek średnio pasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Maja 2019 Autor Share Napisano 16 Maja 2019 Nie jest źle tylko że zamontowany na plastelinę i nie dociśnięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 25 Maja 2019 Share Napisano 25 Maja 2019 Bardzo ladnie 10 dni i gdzie postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 Witam! Minęło trochę więcej niż 10 dni, w sumie to ponad 3 lata. Trochę się uszkodził, dlatego musiał być w warsztacie, ale w końcu dobrnąłem do końca. A oto efekt moich prac: Więcej do obejrzenia na galerii - zapraszam ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 GUD DŻOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 Dzięki koledzy ...czasami się uda poskładać coś do kupy dla mnie najważniejsze że go w pierwszym odruchu nie wywaliłem do kosza . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi