Tremac Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Kolejny model w który trzeba będzie się zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Już wkrótce kolejna nowość od Tamiyi - Humber Mk.IV: https://www.wonderlandmodels.com/products/tamiya-148-british-humber/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Kolejna ciekawostka w 1:48 na stronie Tamiya znalazłem takie coś - Japan Ground Self Defense Force Type 10 Tank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Oby to była zapowiedź wejścia Wielkiego Pana T. w pojazdy współczesne - T-72 w pierwszej kolejności, a T-55 zaraz za nim (świetny T-55 Tankmanii, który mam w obu wydaniach, z racji ceny i technologii trudno w większej liczbie zakupić :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Jak zwykle u Pana T. model wyciągnięty jak królik z kapelusza :-) Mam starego Bandai, który jeszcze trzyma formę, ale ten model na pewno będzie lepszy :-) Może po Ferdynandzie przyjdzie czas na coś alianckiego? Churchill, Valentine, IS-152 ... albo współczesnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 (...)Może po Ferdynandzie (...) To Elefant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Współczesniak też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Współczesniak też będzie Myślisz o JGSDF Komatsu LAV? To Elefant Siem nie bendem kucił Foty instrukcji i wyprasek: http://imgur.com/a/bdjE1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Współczesniak też będzie Myślisz o JGSDF Komatsu LAV? To Elefant Siem nie bendem kucił Foty instrukcji i wyprasek: http://imgur.com/a/bdjE1 To się nie kuć bo jesteś w błędzie - Ferdki nie miały kaemu na przedniej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 To się nie kuć bo jesteś w błędzie - Ferdki nie miały kaemu na przedniej płycie. Umiem korzystać z Wikipedii, znam różnice. Foty instrukcji i wyprasek nie miały być argumentem w "kutni", tylko nową informacją o modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Kolejna pozycja dla miłośników japońskiej nowoczesnej pancerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Przy okazji wystawy w Telford miałem okazję pomacac wypraski nadchodzącego Elefanta i trza przyznać ze wygląda bardzo ciekawie. Bandajowego którego jakiś czas temu zacząłem męczyć można będzie bezpowrotnie odstawić. Prezent na święta jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 No to Przemo liczę na jakiś warsztat. Choć słyszałem z pewnego źródła że cię ostatnio w stronę 35-ki ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 A to taki przelotny romans mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Jest już Elefant na oficjalnej stronie Tamiya, i do tego dedykowany zestaw zimmeritu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 Jest już na stronie Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 In-box: http://www.1999.co.jp/eng/image/10460630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Czyżby : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 Widzę ze Tamka ostatnio nadrabia w nowoczesnej pancerce. Na stronie tamiya jednak nie widziałem informacji ani w zapowiedziach ani w nowych wypustach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 4 Lipca 2017 Share Napisano 4 Lipca 2017 Jeszcze T72 do kompletu by się przydał Orientuje się kto czy są już jakieś dodatki do Elefanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 Orientuje się kto czy są już jakieś dodatki do Elefanta? Na razie chyba tylko zimmerit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Tamka szykuje taki traktorek https://www.tamiyausa.com/items/plastic-model-series-20/1-48-scale-military-miniatures-10500/german-heavy-tractor-ss-100-32593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi