Grzes Napisano 12 Marca 2019 Share Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Zasiadam. Częstujcie się! Edytowane 12 Marca 2019 przez Grzes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 12 Marca 2019 Share Napisano 12 Marca 2019 2 godziny temu, Solo napisał: Poniekąd zresztą Gajowy potwierdził to o czym pisałem: problemem jest - prawdopodobnie - jakaś niechęć do MW wynikająca z pewnych zatargów z administracją. Solo, nie wykręcaj kota ogonem ! - ja zwracałem uwagę na prawdopodobną niemożliwość pisania na tym forum, a nie o jakiś niechęciach czy fobiach... 5 minut temu, Taki Jeden napisał: Solo, jeżeli myślisz, że Modelwork jest pępkiem modelarstwa, a ty jesteś pępkiem pępka, to wiedz, że jesteś w błędzie. Oj mylisz się, mylisz... od lat wszystko na tym "jednym z największych for modelarskich w Polsce" kręci się dookoła kolegi Solo i jego jednego czy dwóch kolegów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 12 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 12 Marca 2019 i myślę że tego "kręcenia się" wystarczy. Odbyło się i se ne wrati jak mawiają południowi sąsiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi