Adrianowro Napisano 3 Marca 2019 Share Napisano 3 Marca 2019 Na pierwszych fotkach jeszcze bez figury. Obecnie walczę z detalami , figurami i czekam na wodę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 3 Marca 2019 Share Napisano 3 Marca 2019 Bardzo ciekawie to będzie wyglądać .Już wygląda.Jak skończysz zapewne z efektem wody nabierze świetnego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Marca 2019 Share Napisano 22 Marca 2019 podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Marca 2019 Autor Share Napisano 24 Marca 2019 Doszła woda i szczur marynarz. Kończę detale u żołnierzy i poprawiam co mogę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 super - szczurek daje +10 do "zajebistości" Jedyne co troszkę mi nie pasuje to szczelnie pozamykany Chamond.... teraz już pewnie za późno, ale jakbyś się pokusił na otwarcie albo chociaż uchylenie jakiegoś włazu to byłoby bardziej realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Marca 2019 Autor Share Napisano 24 Marca 2019 Godzinę temu, M.A.V. napisał: super - szczurek daje +10 do "zajebistości" Jedyne co troszkę mi nie pasuje to szczelnie pozamykany Chamond.... teraz już pewnie za późno, ale jakbyś się pokusił na otwarcie albo chociaż uchylenie jakiegoś włazu to byłoby bardziej realistyczne. Generalnie model nie miał być wrakiem ale nie wyszło mi malowanie i czyszczenie. Poza tym , on jest w środku pusty jak mój portfel po wypłacie. Rozprutego to chciałbym kiedyś marka zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Domyśliłem się że pusty, ale można zawsze to jakoś sprytnie zamaskować "na czarno", albo klapę tylko uchylić Z tym Markiem dobry pomysł - efektowny byłby rozerwany na minie. Tylko byś musiał jakiś fotek poszukać żeby nie przeszarżować ze "skalą zniszczeń". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Marca 2019 Autor Share Napisano 24 Marca 2019 3 godziny temu, M.A.V. napisał: Domyśliłem się że pusty, ale można zawsze to jakoś sprytnie zamaskować "na czarno", albo klapę tylko uchylić Z tym Markiem dobry pomysł - efektowny byłby rozerwany na minie. Tylko byś musiał jakiś fotek poszukać żeby nie przeszarżować ze "skalą zniszczeń". Akurat Marki są rozprute koncertowo. Min raczej nie stosowano ale stal była krucha i tanki fajnie pękały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Marca 2019 Share Napisano 29 Marca 2019 Rewelacja. Jak zwykle w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Piękna diorama- świetnie ujęty klimat Wielkiej Wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryptomarek Napisano 30 Września 2020 Share Napisano 30 Września 2020 :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 14 Października 2020 Share Napisano 14 Października 2020 Piękna diorama. Widzę, że muszę się jeszcze długo uczyć . Dobra kompozycja. Wszystko fajnie zaplanowane a wykonanie na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi