Adrianowro Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Na pierwszych fotkach jeszcze bez figury. Obecnie walczę z detalami , figurami i czekam na wodę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Bardzo ciekawie to będzie wyglądać .Już wygląda.Jak skończysz zapewne z efektem wody nabierze świetnego wyglądu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 podoba mi się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 Doszła woda i szczur marynarz. Kończę detale u żołnierzy i poprawiam co mogę. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 super - szczurek daje +10 do "zajebistości" Jedyne co troszkę mi nie pasuje to szczelnie pozamykany Chamond.... teraz już pewnie za późno, ale jakbyś się pokusił na otwarcie albo chociaż uchylenie jakiegoś włazu to byłoby bardziej realistyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 Godzinę temu, M.A.V. napisał: super - szczurek daje +10 do "zajebistości" Jedyne co troszkę mi nie pasuje to szczelnie pozamykany Chamond.... teraz już pewnie za późno, ale jakbyś się pokusił na otwarcie albo chociaż uchylenie jakiegoś włazu to byłoby bardziej realistyczne. Generalnie model nie miał być wrakiem ale nie wyszło mi malowanie i czyszczenie. Poza tym , on jest w środku pusty jak mój portfel po wypłacie. Rozprutego to chciałbym kiedyś marka zrobić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Domyśliłem się że pusty, ale można zawsze to jakoś sprytnie zamaskować "na czarno", albo klapę tylko uchylić Z tym Markiem dobry pomysł - efektowny byłby rozerwany na minie. Tylko byś musiał jakiś fotek poszukać żeby nie przeszarżować ze "skalą zniszczeń". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 3 godziny temu, M.A.V. napisał: Domyśliłem się że pusty, ale można zawsze to jakoś sprytnie zamaskować "na czarno", albo klapę tylko uchylić Z tym Markiem dobry pomysł - efektowny byłby rozerwany na minie. Tylko byś musiał jakiś fotek poszukać żeby nie przeszarżować ze "skalą zniszczeń". Akurat Marki są rozprute koncertowo. Min raczej nie stosowano ale stal była krucha i tanki fajnie pękały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Rewelacja. Jak zwykle w twoim wykonaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salieri Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Piękna diorama- świetnie ujęty klimat Wielkiej Wojny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryptomarek Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_W Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Piękna diorama. Widzę, że muszę się jeszcze długo uczyć . Dobra kompozycja. Wszystko fajnie zaplanowane a wykonanie na najwyższym poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts