GreGG24 Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Do konkursu w Bytomiu zgłosiłem osobno dwa ukończone niedawno modele z Bandai, jednak do ostatniej chwili nie miałem do nich podstawek. W końcu w sobotę rano zdecydowałem się zrobić coś na szybko i efekty przeszły moje oczekiwania. Choć w Bytomiu nic nie wygrałem, to modele cieszyły się dużym zainteresowaniem. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbigi10000 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Fajny pomysł i świetne wykonanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Świetnie to wygląda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Podoba mi się. Fajnie wyszła podstawka, nadaje odpowiedniej dynamiki tej scenie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted March 8, 2019 Author Share Posted March 8, 2019 Bardzo dziękuję. Taka podstawka chodziła mi po głowie od jakiegoś czasu, ale jak zwykle obudziłem się dzień przed Bytomiem. Do konkursu oba modele zostały zgłoszone osobno (!). Nie ukrywam, że sam nie spodziewałem się aż takiego efektu tej prostej w sumie podstawki. Na jednej z grup na FB, Starship Modeller, przebiłem 600 lajków Mam nadzieję, że na innych konkursach spodoba się również sędziującym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskra3333 Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Widziałem na żywo - fajnie się prezentuje - gratuluje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Fajny pomysł- a dodatkowy plus za Y-Winga Jak widać , w stresie myśli ci się najlepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts