GreGG24 Napisano 4 Marca 2019 Share Napisano 4 Marca 2019 Do konkursu w Bytomiu zgłosiłem osobno dwa ukończone niedawno modele z Bandai, jednak do ostatniej chwili nie miałem do nich podstawek. W końcu w sobotę rano zdecydowałem się zrobić coś na szybko i efekty przeszły moje oczekiwania. Choć w Bytomiu nic nie wygrałem, to modele cieszyły się dużym zainteresowaniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 6 Marca 2019 Share Napisano 6 Marca 2019 Fajny pomysł i świetne wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2019 Share Napisano 6 Marca 2019 Świetnie to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 Podoba mi się. Fajnie wyszła podstawka, nadaje odpowiedniej dynamiki tej scenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 8 Marca 2019 Autor Share Napisano 8 Marca 2019 Bardzo dziękuję. Taka podstawka chodziła mi po głowie od jakiegoś czasu, ale jak zwykle obudziłem się dzień przed Bytomiem. Do konkursu oba modele zostały zgłoszone osobno (!). Nie ukrywam, że sam nie spodziewałem się aż takiego efektu tej prostej w sumie podstawki. Na jednej z grup na FB, Starship Modeller, przebiłem 600 lajków Mam nadzieję, że na innych konkursach spodoba się również sędziującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Widziałem na żywo - fajnie się prezentuje - gratuluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Maja 2019 Share Napisano 18 Maja 2019 Fajny pomysł- a dodatkowy plus za Y-Winga Jak widać , w stresie myśli ci się najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi