Kamil232 Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Cześć, W końcu udało się zrobić przyzwoitą galerię miniatury. Podsumowując model Eduarda z dedykowanymi blaszkami. Malowanie Gunze C. Kamo maskowane za pomocą maskolu. Peryferie od Brenguna. Podstawka płyta GK, trawka elektrostatyczna miniNatur. Za model w Bytomiu udało się wyrwać nagrodę od ShelfOddity. Dziękuję i przyznać się czyja to sprawka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Robert się postarał z tymi fotkami. Gratki, ładny maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 3 minuty temu, mbrnnr napisał: Robert się postarał z tymi fotkami. Gratki, ładny maluch. Dzięki. Oj postarał się Ma u mnie duże piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Świetny model i piękne foty! Jeszcze raz gratulacje! Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Bardzo ładnie wyszedł. Sam mam ochotę na jakiegoś MIGa w podobnym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Bardzo ładnie prezentuje się ten MiG. Nagroda jak najbardziej zasłużona. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 Widziałem na żywo. wygląda jeszcze lepiej. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 Również widziałem na żywo, wyglądał super. Gratuluję nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 W rzeczy samej - model jak w 1:48. Gratuluję pięknego modelu i zasłużonej nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Gratuluję! Widać sporo pracy włożonej w detale jak na taką mała skalę Zdjęcia fantastyczne. Gdyby nie słoiczek z bezbarwnym to wyglądało by na większą skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi