Trucknology Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Model ma lekko brudzoną ramę, czy to kurz koło siodła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2010 Sorry, że się tak ciągle wtrącam, ale jeszcze moim zdaniem z tyłu na tej belce by pasowała taka listwa czerwono-biała jak na poprzednich zdjęciach oryginału ; ) Nie ma sprawy, każda uwaga jest mile widziana Będą obrysówki i listwa. Zastanawiam sie tylko czy namalować pasy, czy też zrobić kalkomanie i nakleić Prawdopodobnie zrobię sobie kalkomanie na całym arkuszu to pasy przydadzą mi się do innych projektów Model ma lekko brudzoną ramę, czy to kurz koło siodła ? Kurz na żywo nie widać go, ale ze zdjeć wynika, że kiepsko umyłem podwozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 A jednak nie zrobiłem kalek, a tylko pomalowałem belkę. Ponad to zamontowałem trochę lampek (blaszki KFS, klosze pomalowane pomarańczowym maekerem) i zrobiłem przewody. Trochę denerwowało mnie, że naczepa świeci się jak psu ... wiecie co i całą budę prysnąłem półmatem MM: Podłączenie ciągnik-naczepa: Widok na całość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Piknie Nie wyglądałoby bardziej realnie, gdybyś zrobił obrys uszczelki w tylnych drzwiach naczepy? Te szpary by się wtedy straciły. Mam na myśli coś podobnego do mojego kontenera morskiego, ale cieńsze: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2010 Uszczelek nie będę malował gdyż w oryginale nawet one były malowane pod kolor budy. O ile uda mi się odkleić pakę od podwozia to zrobię wnętrze i otwierane drzwi, ale z tym muszę poczekać do przyszłego tygodnia na paczkę z komponentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Profi robota , bardzo mi się podoba. Jedynie widzę nie domalowaną część na gorze [bok/dach] z lewej strony nad napisalem north. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Jedynie widzę nie domalowaną część na gorze [bok/dach] z lewej strony nad napisalem north. Zastanawiam skąd skąd się wziął ten zonk, wcześniej nie było go: Plamka jest w zagłębieniu na srebnym kolorze i nie jest to jakieś zadrapanie czy coś takiego - przejście jest łagodne. Jedynym logicznym wyjaśnieniem jest to, że mogło dojść do reakcji z clearem MM Oczywiście poprawię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Ja już Ci wczoraj napisalem co sądzę o twoich modelach.Oby udalo ci się zrobić otwierane drzwi.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi