Nacktgeboren Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Kolejny Iseł w Internetach. Zrobiłem i mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 Maja 2019 Share Napisano 14 Maja 2019 Podoba mi się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 nie znam się, ale brakuje mi oznaczeń. Czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Coś pięknego Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 25 Maja 2019 Autor Share Napisano 25 Maja 2019 W dniu 22.05.2019 o 13:04, Maciej56 napisał: nie znam się, ale brakuje mi oznaczeń. Czy tak ma być? Tak, znaczna część radzieckich czołgów nie miała żadnych oznaczeń. Dla jasności - też się nie znam Przekopałem internety, znalazłem odpowiednie zdjęcia i zrobiłem "coś na wzór". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lipca 2019 Share Napisano 14 Lipca 2019 No no, piękny IS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 15 Lipca 2019 Share Napisano 15 Lipca 2019 Ładny, ale jakoś tak dziwnie z tym brązem wygląda pod spodem zamiast zielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Lipca 2019 Share Napisano 15 Lipca 2019 4 godziny temu, zipster napisał: Ładny, ale jakoś tak dziwnie z tym brązem wygląda pod spodem zamiast zielonego. Zaraz dowiemy się, ze Kacapy malowały czym popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 15 Lipca 2019 Share Napisano 15 Lipca 2019 Złożony bardzo fajnie ale malowanie? jak ma brak podkładu to okres kiedy ten model produkowano to Ruskie chaos produkcyjny już mieli za sobą.Bardziej to przypomina jak by wpadł do mulistej rzeki na wiosnę i po latacg wyjęli.Nawet gąski pordzewiałeod wewnątrz wraz z kołami o tym śwadczą. Pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Lipca 2019 Share Napisano 16 Lipca 2019 (edytowane) Model ślicznie pomalowany, ale jakoś mi nie leżą te powyginane błotniki, przecież one były z 5 mm blachy! Edytowane 16 Lipca 2019 przez Mierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 31 Lipca 2019 Autor Share Napisano 31 Lipca 2019 Dzięki wszystkim za opinie Co do powyginanych błotników - w internetach jest pełno zdjęć IS-ów z okresu wojny i tylko niektóre mają nietknięte błotniki. Większość ma pourywane, poskręcane i poszarpane. Jak to było robione nie wiem, chyba wynikało to ze szczególnej dbałości o sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi