R_Mazzi Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 (edytowane) Witajcie siostry i bracia w modelarstwie Przedstawiam finalną wersję mojego "czołgutka" Model to Su-85 M firmy Dragon, alu lufka Armo, blacha Parta dla Su-122, kalkomanie Armo, gąsiennice z teciaka firmy UM Po raz pierwszy użyłem farb olejnych do cieniowania kolorów i watheringu, oraz olejnego washa... Minusy - jak zwykłe ...farby na tony... , farfocle i nadmiar kleju (ale już mam w końcu debonder Relacja prowadzona była tutaj: viewtopic.php?t=5161 ostatnie zdjęcia przed definitywnym odłożeniem na półeczkę Plus fotki w ostatnim poście relacji warsztatowej (w troche chyba innym oświetleniu) Suczka wygląda.... jak wygląda mnie po dłuższej kontemplacji zaczęła się podobać. Nagroda jaką sobie we własnej skromności przyznałem (patrz ostatni post relacji warsztatowej) też była niczego sobie ;) Zapraszam do komentowania (wiem wiem to nie tygrys ;) Dziękuję wszystkim za uwagę ************************************* Dodane dnia 19.07.2008 ************************************* Parę nowych fotek z bardziej profesjonalnym tlem ;) Edytowane 19 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Małe, ładne i z orzełkiem - mnie się podoba Choć osobiście uważam, że za bardzo go zagraciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Bardzo fajny szkrab, fajnie ogracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Jak patrzę, na modele z galerii konkursowej, to sobie mysle,że taki konkurs "modelwork" powinien zrobić w realu. Była by okazja,żeby sie poznać, pogadać :-)) Co tu dużo mówić, wiele świetnych modeli !!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Mocna 72ójeczka! Świetnie złożony i pomalowany! Po prostu ze smakiem. Mi się szczególnie trawka podoba na podstawce, taka w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 20 Marca 2008 Autor Share Napisano 20 Marca 2008 (edytowane) cześć .....że za bardzo go zagraciłeś. No fakt w porównaniu z orginałem jedna skrzynka więcej, siatka, kanistry, jeden zwój drutu i dużo za dużo ostróg lodowych Ale jakoś tak bardziej mi się podoba, choć to oczywiście kwestia gustu Bardzo fajny szkrab, fajnie ogracony dzięki Dla mnie bardzo cenny komentarz (od razu, buch kompa pod pachę i poleciałem pochwalić się żonce ;) Twoje modele są dla mnie absolutnie niedoścignionym wzorem, gdyby tak jeszcze obok fabryczki kociaków postawić jakąś poduralską fabryczkę traktorów to był by naprawdę wypas ;) taki konkurs "modelwork" powinien zrobić w realu. Była by okazja,żeby sie poznać, pogadać :-)) w realu coś mi się wydaję nie było by takiego oddzewu... a przynajmniej nie wśród niedzielnych modelarzy do jakich ja się zaliczam ale fakt była by okazja wysuszyć jakiś kufelek w przyjemnej atmosferze... Mocna 72ójeczka! (.... )Mi się szczególnie trawka podoba na podstawce, taka w sam raz. dzięki Trawka to gotowiec cięty z metra plus odrobina pędzla, trochę przybrudzona i przykurzona pastelami Dzięki wszystkim za komentarze cieszę się, że choć troszkę się podoba Edytowane 20 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Bardzo fajnie Ci wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 wiem wiem to nie tygrys Witam! No i dobrze! Dzięki temu można się dowiedzieć że były też i takie pojazdy . Nie przesadne brudzenie i nie przeładowanie gratami i "kontekstowa" podstawka cieszą oko - nagroda w pełni uzasadniona . I gdyby tak jeszcze dosłownie ociupinkę jaśniejsze niektóre fotki... to byłby pełny miodzik Ale i tak jest . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 No i dobrze! Dzięki temu można się dowiedzieć że były też i takie pojazdy Tiaaa, ale słabo medialne są ... jak kiedyś pokazałem kotka to oglądalność była znacznie większa ;) a tak przy okazji to: !!!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 wiem wiem to nie tygrys No i cale szczescie. Bardzo sympatyczny modelik. A ze w 1:72, tym wieksze brawa. Przedstawiam finalną wersję mojego "czołgutka" Powiedzialbym kochanienki, ze to malutkie, zgrabniutkie, dzialko samobiezniutkie. Ale moze byc i czolgutek lub jagdpancerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Powiedzialbym kochanienki, ze to malutkie, zgrabniutkie, dzialko samobiezniutkie. Ale moze byc i czolgutek lub jagdpancerek. się klimacik zrobił mam świadomość, że powinno być działeczko jak to pięknie nazwałeś samobieżniutkie, dlatego czołgutek był w cudzysłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 W sumie najwazniejsze, ze model jest PRIMA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi