Staryfajter1954 Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 (edited) Dzisiaj przedstawiam galerię modelu samolotu McDD F-4J Phantom II z pierwszej generacji zestawów firmy Hasegawa. Jest to typowy model vintage i przedstawiciel lat 60 XX wieku czyli multum uproszczeń i błędów. Model ten był oferowany również przez firmę FROG jako brytyjska wersja M/K. Model ten trafił do mnie w stanie niekompletnym bez kalkomanii, części elementów oraz w zastępczym pudełku. Samodzielnie wykonałem kokpit; zbiornik paliwa, luki podwozia a kalkomanie to zestaw firmy Print Scale i przedstawiają samolot w malowaniu dywizjonu VF-31Tomcatters. Zapraszam do galerii gotowego modelu. ny free image upload Edited June 29, 2019 by Staryfajter1954 Błędne zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Ja się tam na współczesnych "rurach" nie znam, ale na Phantoma to to mi nie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted June 29, 2019 Author Share Posted June 29, 2019 (edited) Błąd już poprawiony i zdjęcia są już właściwe. Edited June 29, 2019 by Staryfajter1954 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Super bardzo mi się podoba. Patrząc na zdjęcia Twojego modelu czas cofa się do lat dawno minionych. Pozdrawiam Focus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apek Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Jak to niby mówią że z g...na bata nie ukrecisz, okazuje się że jednak się da. Szacun za robotę. Podoba się bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Miałem Phantoma z Froga(oryginalny), miałem z Novo, miałem z Has-y...ale to były całkiem inne modele. I teraz wyszły na jaw że Staryfajter ma kontakt z nieczystymi mocami No kto tak potrafi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozborn Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Gratuluję! Bardzo ładny, ale trochę wygląda jak nówka, można by go jeszcze ciut przybrudzić I trochę rzuca się w oczy stosunkowo niewielka liczba kalkomanii, ale rozumiem, że niełatwo zawsze dostać przyzwoity komplet. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 To jest taka konwencja jest idealny, wzór do naśladowania dla tych co chcieli by spróbować vintage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts